Na dan pricurljala RESNICA o odnosu Meghan Markle in njene mame (in ni takšna, kot smo pričakovali)

23. 2. 2021
Na dan pricurljala RESNICA o odnosu Meghan Markle in njene mame (in ni takšna, kot smo pričakovali) (foto: Profimedia)
Profimedia

No, tole nas je milo rečeno šokiralo!

Mama Doria je vse od zaroke Harryja in Meghan njena glavna podpora. Pa je temu res tako?  

Zadnja medijska poročanja namreč precej dvomijo v iskren odnos med njima. Še preden je Meghan postala članica kraljeve družine, naj si ne bi bili preveč blizu, saj tuji mediji pišejo, da njun odnos nikoli ni bil prav blesteč. 

Hmmm! 🤔

Mnogi so bili prepričani, da je mama Doria eden izmed glavnih razlogov za vrnitev parčka v Kanado, saj bi naj zelo pogrešala svojega vnučka Archieja. Tako se je tudi šušljalo, da naj bi jima pomagala pri selitvi in urejanju novega doma, kmalu pa bi se naj tudi preselila k njima. A kot je videti, nič od tega ni res!

Doria namreč nima niti najmanjšega namena zapustiti Los Angeles, kjer je priznana vaditeljica joge za mnoge slavne stranke. 

Da boš med prijateljicami prva vedela vse novice o parčku Sussex 🤩, preberi še:

Takšen odnos bi naj mama in hči imeli že od nekdaj, še pravijo zanesljivi viri blizu Meghan. Tudi, ko je vojvodinja še snemala serijo Nepremagljivi dvojec, je mama v Kanadi ni obiskala več kot dvakrat v petih letih.

Poglej, kdaj smo Meghan in Dorio nazadnje videli skupaj v javnosti👇:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This morning, The Duke and Duchess of Sussex’s son, Archie Harrison Mountbatten-Windsor was christened in the Private Chapel at Windsor Castle at an intimate service officiated by the Archbishop of Canterbury, Justin Welby. The Duke and Duchess of Sussex are so happy to share the joy of this day with members of the public who have been incredibly supportive since the birth of their son. They thank you for your kindness in welcoming their first born and celebrating this special moment. Their Royal Highnesses feel fortunate to have enjoyed this day with family and the godparents of Archie. Their son, Archie, was baptised wearing the handmade replica of the royal christening gown which has been worn by royal infants for the last 11 years. The original Royal Christening Robe, made of fine Honiton lace lined with white satin, was commissioned by Queen Victoria in 1841 and first worn by her eldest daughter. It was subsequently worn for generations of Royal christenings, including The Queen, her children and her grandchildren until 2004, when The Queen commissioned this handmade replica, in order for the fragile historic outfit to be preserved, and for the tradition to continue. Photo credit: Chris Allerton ©️SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Nazadnje sta bili v javnosti skupaj fotografirani na krstu malega Archija, kar je seveda malce čudno, a kljub temu ...

... ne smemo zanemariti dejstva, da je Doria edina od Meghanine družine, ki je bila povabljena na poroko in krst. Prisotna je bila tudi zadnje tedne hčerkine nosečnosti, hkrati pa je bila Harryju v veliko oporo, ko je parček sporočil, da zapuščata kraljevo družino.

Skoraj zagotovo je čisto logična razlaga to, da Meghan svoji mami želi srečno in zasebnosti polno življenje, hkrati pa od nje ne pričakuje, da se bo prilagajala samo njej, ampak živela po svojih željah.

To res zveni kot Meghan! ❤️

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Uau!! Indira Ekić presenetila z drastično spremembo pričeske! Zdaj več ni ...

Priporočamo tudi: Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni): Zasnubil jo je v PARIZU med božičnimi prazniki

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"