Harryjev NAJBOLJŠI prijatelj razkril, kaj se dogaja z družino Sussex

Harry in Meghan sta se po praznikih popolnoma umaknila iz javnosti. To je zdaj povedal Harryjev najboljši prijatelj.

Harryjev NAJBOLJŠI prijatelj razkril, kaj se dogaja z družino Sussex (foto: Profimedia) Profimedia
4. 2. 2020

Meghan Markle in princ Harry sta se iz kraljevega življenja umaknila zaradi pritiskov medijev, a ker se zdaj v javnosti pojavljata še redkeje, je radovednost njunih oboževalcev zdaj na kritični točki.  

Tuji poročevalci se zato poskušajo preko njunih bližnjih dokopati o novicah iz njunega življenja, svoj piskerček pa je tokrat s komentarjem pristavil Harryjev zelo dober prijatelj, Nacho Figueras

Nacho se je v preteklosti kraljevemu paru že postavil v bran, več o tem pa smo zapisale v spodnjem članku👇.

Kot je povedal medijem, je za zakoncema Sussex nekaj zelo težkih tednov, ki so se njegovega prijatelja Harryja zelo dotaknili.

Nacho Figueras se je nedavno pojavil v posebni oddaji, ki jo je pripravila televizija ABC in je bila posvečena kraljevemu paru, princu Harryju in Meghan Markle.

Do zdaj so se v medijih pojavljala številna ugibanja, o tem, kako odhod iz kraljeve družine preživlja princa Harry, zdaj pa je njegov tesni prijatelj medijem povedal pravo resnico.

"Pred nekaj dnevi sem govoril s Harryjem. Zelo je trpel zaradi vseh stvari, ki so se mu zgodile. Želi si živeti normalno življenje, kolikor je to v njegovem primeru sploh mogoče. Ker, ko imaš pred svojo hišo v Kanadi na tisoče paparacev, ki čakajo na eno tvojo fotografijo s sinom in ženo, to ni ravno najbolj normalno in umirjeno življenje," je svojo izpoved začel Figueras.

V nadaljevanju je povedal, da je Harry kraljevo družino zapustil pretežno zaradi tega, ker si je želel zaščititi svojo družino.

"Ščiti svojo družino, svojo ženo in svojega sina, on je sin nekoga, ki iz prve roke ve, kako je, ko te začnejo preganjati paparaci in mediji, kot je bilo to v primeru njegove pokojne mama, princese Diane. In česa takega si nikakor ne želi za svojo družino," je še dodal Harryjev prijatelj.

Tik po kraljevi odcepitvi in selitvi v Kanado se je v javnosti pojavilo nekaj paparaci fotografij kraljevega para, vendar se zdaj veliko bolj previdno gibata po njunem novem 'domačem mestu'. 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Mijo Matić (Gospodin Savršeni) v Sloveniji! Preveri, kje smo ga ujeli!

Priporočamo tudi: TOLIKO Nadiya Bychkova zasluži v britanskem plesnem šovu