Kate Middleton ima svoj PODCAST, v katerem je razkrila VSE o življenju na dvoru😱

Vojvodinja se je čisto nepričakovano razgovorila o nosečnosti, materinstvu in priznala, da je tale 👇dolžnost v kraljevi družini zanjo bila naravnost grozljiva!

Kate Middleton ima svoj PODCAST, v katerem je razkrila VSE o življenju na dvoru😱 (foto: Profimedia) Profimedia
17. 2. 2020

Kate Middleton je te dni glavna tema medijskih pogovorov, saj je storila nekaj zelo nenavadnega in nič kaj običajnega za kraljevo družino! 

Gostovala je namreč v podcastu "Happy Mum, Happy Baby" (Srečna mama, srečen otrok) znane pisateljice o starševstvu in vzgoji otrok Giovanne Fletcher, kjer je razkrila dobesedno vse! Navdušila je s svojo iskrenostjo, smislom za humor in ponovno potrdila, da je verjetno najbolj prizemljena članica britanske kraljeve družine.

Z Giovanno sta se dotaknile vseh njenih nosečnosti, zakona z Williamom, prvič pa je tudi javno spregovorila o svojem otroštvu. Verjetno se sprašuješ, zakaj se je Kate sploh udeležila česa takšnega. Njeno gostovanje na podcastu je bilo v sklopu kampanje, katere ustanoviteljice je prav vojvodinja, ki osvešča o pomembnosti otroških let za nadaljnji razvoj otrok.

Med drugim je v kampanjo vključila tudi anketo, s katero je k sodelovanju pozvala starše, otroke, učitelje itd., nanjo pa se je odzvalo že okoli 200.000 ljudi. Bravo, Kate! 👏🏻

Obožuješ kraljevo družino? Preberi še 👇 :

Pa se vrnimo še malo k podcastu - Kate je voditeljici med drugim zaupala tudi, da je imela izjemno srečno otroštvu, ki bi ga rada omogočila tudi svojim otrokom, najbolj pa je nanjo vplivala njena babica, ki jo je imela zelo rada. "Imela sem čudovito babico, ki nam je posvetila veliko svojega časa. Z nami se je igrala, z njo smo ustvarjali, kuhali, hodili v rastlinjak, kjer smo vrtnarili ..." se je čustveno spominjala Kate.

Podcast s Kate Middleton lahko poslušaš tukaj 👇:

Kate pa je spregovorila tudi o času, ko je bila prvič noseča s princem Georgom. Priznala je, da ...

... ni bila najbolj srečna nosečka, saj se je pri vseh treh nosečnostih soočala s hudimi jutranjimi slabostmi.

"To je bil vsekakor izziv, ne samo zame, ampak tudi za vse moje bližnje. Še posebej William se je počutil popolnoma nemočnega, ni vedel, kako mi naj pomaga. Porod je zame tako bil prijetnejši od celotne nosečnosti, saj sem vedela, da bo bolečin slej ko prej konec (smeh)." je iskreno povedala Kate in priznala, da sta za spol svojega prvorojenca izvedela komaj pri porodu. 

Giovanna pa se je dotaknila tudi prvega trenutka, ko sta malega princa predstavila svetu in Kate ji je zaupala tole: 

"Bilo je rahlo grozljivo, ne bom lagala!

A vsi so se tako veselili za naju in nama nudili podporo, zavedala sva se, da se tega trenutka res veseli ogromno ljudi. Za vse to sva zelo hvaležna, a ko greš skozi to izkušnjo in si naenkrat mlad starš z majhnim otrokom v naročju, v takšni situaciji res ni lahko. Komaj sem čakala, da pridem domov!"

Dotaknili pa sta se tudi teme, ki je za veliko staršev, še posebej mamic, veeeelik tabu!

Govorimo o "mama krivdi". Kate je priznala, da se z njo sooča ves čas tudi sama, povedala pa je še to:

"Mislim, da tiste mame, ki se ne soočajo z občutkom krivde, lažejo (smeh). Vedno dvomiš v svoje odločitve, lastne sodbe in podobno. To se začne v trenutku, ko dobiš otroka. Na primer, danes sta bila George in Charlotte zelo žalostna, ker ju nisem mogla peljati v šolo, res mi ni bilo vseeno, a tako pač je. Mnogim ljudem je še veliko huje kot meni. Zato poskrbim, da imamo vsak dan čas drug za drugega, tako ali drugače."

V sklopu podcasta sta Kate in William delila tudi novo fotografijo princese Charlotte, za katero je Kate dejala, da je njena najljubša:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I’ve got this one photo of Charlotte smelling a bluebell, and really for me it’s moments like that mean so much to me as a parent. • I try every day to put moments like that in, even if they’re small or even if I don’t have time”. • Swipe to listen to The Duchess of Cambridge speaking about her experiences as a parent on the ‘Happy Mum, Happy Baby’ podcast with @MrsGiFletcher. On the special podcast, The Duchess spoke about the importance of the early years, and about her landmark ‘5 Big Questions on the Under 5s’ survey. It takes just 5 minutes to have your say in the biggest ever conversation on early childhood — visit the link in our bio to answer The Duchess’s #5BigQuestions. Photo © The Duchess of Cambridge

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate, a lahko posnameš podcast vsak teden? 💗 Hvala, tvoj Cosmo! 

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TEJ osebi princ William in Kate Middleton zaupata BOLJ kot kraljici

Priporočamo tudi: Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni): Zasnubil jo je v PARIZU med božičnimi prazniki