Princ William podal REDKO izjavo o zakonu s Kate (in mi se TOPIMO!)

In to vse zaradi hčerkice princeske Charlotte! 😍

Princ William podal REDKO izjavo o zakonu s Kate (in mi se TOPIMO!) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2020

Če si do zdaj mislila, da princ William ni niti malo romantičen do svoje Kate, si boš po prebranem premislila! 

Kate in William sta se prejšnji teden mudila na uradnih dogodkih v Walesu, kjer sta kot vedno navduševala množice ljudi. Kate je blestela v Zarini rdeči obleki, ki se je tudi pri nas razprodala v manj kot enem dnevu, dodala pa ji je čudovit šal s srčki.

Po modni izbiri sodeč je vojvodinja z mislimi že pri valentinovem, romantičnega počutja pa se je več kot očitno nalezel tudi William.

Bodoči prestolonaslednik se je namreč na obisku zapletel v pogovor z eno izmed gorečih oboževalk britanske monarhije, ki pa ji je zaupal TOLE 👇!

Med pogovorom je namreč beseda nanesla na ...

... hčerkico Charlotte, saj je ljubiteljica monarhije Williamu zaupala, da je punčka njena najljubša članica kraljeve družine zaradi svoje navihanosti in odločnosti.

William pa je podal presenetljivi odgovor, ki ga prav NIHČE ni pričakoval!

"Da, zelo ljubka je - tako kot moja žena!" je odgovoril in mi se topimo! 

William in Kate nista med tistimi pari, ki bi si na veliko izkazovali ljubeče pozornosti v javnosti, zato takšna izjava seveda zelooo pozitivno preseneča, daje pa jasno vedeti, da William svojo Kate naravnost obožuje. 

Več kot očitno je svoji ženi tudi zelo hvaležen, da je zanj vedno in povsod trdna opora, saj viri blizu para pravijo, da je Kate po odhodu Harryja in Meghan iz monarhije glavni steber za Williama, ki ga je vse skupaj zelo prizadelo.

William pa je po drugi strani do žene postal še bolj zaščitniški, saj sta zakonca Sussex s svojo novico popolnoma zasenčila rojstni dan vojvodinje, kar naj bi jima precej zameril.

No, mi romantičnega Williama naravnost obožujemo!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TA film smo Slovenci letos poslali na Oskarje (VIDEO)

Priporočamo tudi: Savina Atai po razhodu z Grkom presenetila z ZAROKO, in TO je vse, kar vemo!