Kate in William: Poglej ta NEPRIJETEN trenutek včerajšnjih nagrad BAFTA (ups!)

Nedolžna šala bi kar hitro lahko povzročila škandal, a Kate in William sta se nasmejala kot že dolgo ne!

Kate in William: Poglej ta NEPRIJETEN trenutek včerajšnjih nagrad BAFTA (ups!) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 2. 2020

Včeraj so v Londonu podelili najprestižnejše britanske filmske nagrade BAFTA, a večera si ne bomo zapomnili samo po nagrajencih! 

Podelitve nagrad sta se udeležila tudi Kate Middleton in princ William, ki je tudi predsednik BAFTA akademije, ki vsako leto odloča o zmagovalcih, to vlogo pa opravlja že deset let.

Seveda gre za izjemno glamurozen in zvezd poln dogodek, tokrat temu ni bilo nič drugače. Največje razočaranje večera je zagotovo bila odsotnost Brada Pitta, ki je v kategoriji za najboljšega stranskega igralca pometel z vso konkurenco, a igralec je kljub fizični odsotnosti na odru pustil velik pečat.

Čeprav se zaradi družinskih obveznosti nagrad ni udeležil, je namreč v njegovem imenu nagrado sprejela njegova soigralka v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu, Margot Robbie, ki je imela prav posebno nalogo. Brad je očitno vseeno imel toliko časa, da je v primeru zmage vnaprej pripravil govor, ki ga je lepa igralka tudi prebrala in požela pravo navdušenje. 

Margot je tako govor začela z Bradovo šalo o ...

... o samskem stanu, iz katerega se je ponorčeval že na Golden Globes, tokrat pa je zapisal: "Hej, Britanija, sem slišal, da si postala samska, dobrodošla v klubu! Želim ti vse najboljše v ločitvenem postopku!"

Brad se je seveda s to izjavo navezal na Brexit oz. odhod Velike Britanije iz Evropske unije, katerega postopek uradno poteka od petka dalje, a nikakor ni ostalo samo pri tem.

Proti koncu je sledilo še: "Brad pravi, da bo tole BAFTO poimenoval Harry, saj je res vesel, da ga bo lahko odpeljal v ZDA."

Margot je komaj zadrževala smeh, dodala pa še je: "To so njegove besede, ne moje!"

Kamera je seveda takoj poiskala Kate in Williama, ki pa sta se celotnemu govoru iz srca nasmejala. Ali to pomeni, da sta s Harryjem in Meghan v odličnih odnosih in že načrtujeta poletne počitnice v Kanadi, ali pa imata enostavno sproščen smisel za humor in ju celotna Megxit drama sploh ne gane več, se bo pokazalo kmalu.

Mi seveda upamo na oboje! 😉

Reakcijo Kate in William najdeš na 1:55, če pa se želiš nasmejati, ti priporočamo, da pogledaš video v celoti 👇:

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Sta Jennifer in Brad RES par? Našle smo dober dokaz, da STA!

Priporočamo še: Zala Djuric: TO je njeno PRAVO ime!