Rene Šantič: Danes PRIDEN fant je včasih opravljal 'NEČEDEN posel'

Si tudi ti malo *vanj*? 😍

Rene Šantič: Danes PRIDEN fant je včasih opravljal 'NEČEDEN posel' (foto: POP TV) POP TV
7. 12. 2019

Rene Šantič je med gledalkami šova Kmetija zagotovo tisti, ki spada v sam vrh priljubljenosti. Si med njegovimi oboževalkami tudi ti? 😉

Srca številnih je osvojil zaradi svoje nežne narave, ne konfliktnosti, umirjenosti, pa tudi zaradi svoje postavne zunanjosti. No, nedolgo od tega pa je v oddaji Kmetija Rene spregovoril tudi o svoji preteklosti, ki ni bila tako zelo 'harmonična', kot bi morda pričakovala. 

Kot je povedal sotekmovalcem v šovu, ga je v preteklosti zelo pretresla ločitev staršev, zaradi česa se je znašel v slabi družbi. Priznal je tudi, da se je v tistem obdobju pogosto pretepal in se ukvarjal z nečednimi posli, zaradi katerih bi lahko pristal tudi v zaporu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rene Santic (@renesantic) on

Kaj točno je takrat počel sicer ni povedal, kot je dejal pa verjame, da je bilo tisto obdobje zanj dobra šola, da je danes takšen kot je.

TO je razlog, da se je spremenil

Kot je povedal, se je takrat tudi sam dobro zavedal, da pot, na kateri je, ni dobra. Dodatno potrditev za to, da se mora nekaj spremeniti, pa mu je kasneje dala vedeževalka iz Bihaća, ki je, kot je povedal, prebrala v dno njegove duše. 

Njene besede, da ne bo končal dobro, če bo tako nadaljeval, je Rene vzel resno in se hitro lotil sprememb, ki so ga kasneje pripeljale do njegove hobi ljubezni - fitnesa.  

In vse ostalo je, kot pravijo, preteklost. 😉 Bravo, Rene! 💪🏼

Fotogafije: POP TV

Preberi še: OMG! DOKAZ, da sta Tanja Balabanič in Jan Klobasa res PAR?! (Imamo fotke!)

Priporočamo tudi: Poglej, kakšno službo ima simpatična Sara Rutar (Kmetija) ❤️