Kaaaj?! Nikoli ne uganeš, s čim se je v preteklosti ukvarjala Sara Rutar (Kmetija)!

Sicer smo vedeli, da se Sara rada ukvarja s športom, ampak da je bila tako uspešna, pa nas je močno presenetilo!

Kaaaj?! Nikoli ne uganeš, s čim se je v preteklosti ukvarjala Sara Rutar (Kmetija)! (foto: Pop TV) Pop TV
16. 12. 2019

Zmagovalka 3. sezone šova Masterchef Slovenija in udeleženka letošnje Kmetije, ki je izpadla tik pred koncem, je v preteklosti imela hobi, precej drugačen od tega, kar počne danes.

Sara Rutar se je namreč včasih ukvarjala z bodybuildingom!

In ne samo to, pohvali se lahko tudi z nekaj odličnimi uvrstitvami. Kot je povedala za medije, se je s fitnesom prvič srečala leta 2011. Način življenja, prehrana, treningi in disciplina so ji hitro zlezli pod kožo in ob vidnih rezultatih je dobivala vedno večji zagon in motivacijo.

Kar dve leti in pol je celo tekmovala ter bila, kot je povedala, zelo uspešna. Na kar nekaj mednarodnih in svetovnih tekmah je namreč stala tudi na stopničkah.

Kljub temu da je tekme več ne mikajo, Sara trenira še danes in pred časom je temu obdobju v svojem življenju posvetila tudi posebno objavo na svojem Facebook profilu.

"Mogoče ne poznate vsi moje zgodbe glede fitnesa in tudi takih slik iz fitnesa ne objavljam kaj preveč pogosto ... Fitnes me spremlja vse od leta 2011 ... Pravzaprav aprila 2011, ko sem bila izbrana tudi za preobrazbo /.../! Ta izkušnja in celotna preobrazba mi je dala res ogromno za življenje!

Spoznala sem svoje telo, spoznala sem, koliko lahko moj um premaga izzivov, naučila sem se samodiscipline in seveda spoznala, da so lahko zdrave reči tudi zelo dobre!

Še danes po vseh teh letih sem še vedno predana fitnesu, seveda kolikor mi moj tempo življenja dopušča! Pred leti sem tudi stala na tekmovalnem odru, trenirala sem vsak dan, tudi 2x na dan, saj ti fitnes in tak način življenja zleze pod kožo ... Sedaj je fitnes zame relax in anistres in ker se zavedam, da je zdravje in dobro počutje, vsaj meni, na prvem mestu! Včasih naredim 3 treninge na teden, včasih tudi 4 in po tolikih letih ugotoviš, da je manj lahko tudi več /.../

Veliko je zdaj fame o teh popolnih postavah in vsi želijo bit popolni ... Jaz vam pa po svojih izkušnjah lahko dam samo en nasvet ...

Bila sem v top formi, pa si nisem bila všeč ... Bila sem tudi zelo dobro obložena z odvečnimi kilogrami, pa seveda si tudi takrat nisem bila všeč ...

Sedaj sem zdrava in mogoče je kje kakšna blazinica špeheka preveč na meni ... sem pa tudi zadovoljna v svoji koži in se ne sekiram več! Zdrava hrana je zame vedno prva izbira, kot vidite, pa si velikokrat privoščim tudi kak kos pice, kakšno kepico sladoleda in še lahko naštevamo ... Nisem popolna in po merilih 'Instagrama', ampak ko se sprejmeš takšnega, kot si ... Samo SI 🥰! V življenju si je treba kdaj vzet tudi na izi in znat uživati!" je zapisala pod zgornjo objavo.

In mi je s tabo, Sara, še kako strinjamo! 😉

Preberi še: ŠOK! Poslovila se je tekmovalka letošnje Kmetije

Priporočamo tudi: Znano je, v kateri oddaji na POP TV bomo lahko znova videli Tino Gorenjak