Znano je, v kateri oddaji na POP TV bomo lahko znova videli Tino Gorenjak

Si Tino Gorenjak po zaključku oddaje Zvezde plešejo kar malce pogrešala? Tina se na televizijo vrača s TO oddajo! 💪🏼

Znano je, v kateri oddaji na POP TV bomo lahko znova videli Tino Gorenjak (foto: POP TV) POP TV
15. 12. 2019

V Tino Gorenjak smo se (vsaj malce) *zagledale* v oddaji Zvezde plešejo. Priznati moraš, da je Tina v njej preprosto blestela. 💃🏼 

Kot je tedaj povedala, ples obožuje že vse od malih nog, nekajkrat pa si je privoščila tudi plesne učne urice. No, nas je na-vdu-ši-la!

Prav zato smo se razveselile novice, da se Tina vrača na male zaslone, a v nekoliko drugačni vlogi. 

Na POP TV jo bomo spomladi namreč lahko spremljali v novi seriji Najini mostovi, v kateri bo zaigrala poleg Roberta Korošča (ki smo ga prej lahko spremljali v seriji Ena žlahtna štorja na Planet TV), pa tudi z Mašo Grošelj, Nino Ivanič, Alešem Valičem, Anjo Drnovšek in mnogimi drugimi znanimi imeni.

V kakšno vlogo bo stopila Tina?

Igralka je nekaj namigov o svoji novi vlogi razkrila že poleti na svojem Instagram profilu, kjer je pod spodnjo fotografijo zapisala tole: "Naš družinski avto'. Mhhhhmmm. V TV seriji seveda. Dvomim, da si katerikoli od slovenskih igralcev lahko privošči Jaguarja. Kitajski turisti na gradu so pa itak mislili, da snemam reklamo za Jaguar. BTW- predvidevam, da bi za reklamo za J. dobila mnogo več kot za slovensko TV serijo - za ceeelooo sezono. Ampak res se imamo lepo in uživam v vsaki minuti snemanja in ustvarjanja nove TV serije Najini mostovi."

Poglej si fotografijo s snemanja:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial) on

Tina bo v seriji zaigrala ženo tajkuna, v čevlje katerega bo stopil Aleš Valič (v seriji Reka ljubezni je igral vlogo poslovneža Uroša Lekića).

Jo boš gledala? Mi zagotovo! 😍

Fotografije: POP TV

Preberi še: TO je Sanja Grohar počela, ko se je preselila v London (tega NISMO vedeli 😱) ALI Novo leto: to so najbolj priljubljene evropske destinacije za skok v 2020

Priporočamo tudi: TA šala je smešna samo INTELIGENTNIM ljudem (tudi tebi? 🙊)