TO je Sanja Grohar počela, ko se je preselila v London (tega NISMO vedeli 😱)

Si vedela tole? 🤭

TO je Sanja Grohar počela, ko se je preselila v London (tega NISMO vedeli 😱) (foto: Instagram.com/@theycallmebambam) Instagram.com/@theycallmebambam
13. 12. 2019

Bivša misica, model, pevka, blogerka, mamica, Cosmo modna influencerka 2019 ... da, to vse je Sanja Grohar! 

A to že vemo!

Odkrili pa smo nekaj novega, kar zagotovo še o Sanji nisi vedela! Prepričaj se sama.

Lepotička že precej let živi in dela v Londonu, kjer si je tudi ustvarila družino. Že večkrat je poudarila, da ji je mesto pisano na kožo, v njem se počuti zelo domače in nudi ji tudi veliko več priložnosti, ki jih v primeru življenja v Sloveniji zagotovo ne bi dobila.

Danes se Sanja ukvarja izključno z bloganjem in s svojim sinčkom Nicolaiem, a v svojih prvih letih življenja na otoku je imela tudi redno službo!

Poglej, kako zlatega sinčka ima Sanja 🥰 :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AD | Hvala @lil_elphy za tole prelepo pleteno obrobo za posteljico️Poleg tega pa jo uporabljamo tudi takole: – POMOČ PRI TREBUŠČKANJU: Višina je kot nalašč za pravilno podporo in udobje pri trebuščkanju, tako da odstrani pritisk z ramen. – GIBALNI RAZVOJ: Ko se dojenček prične plaziti in raziskovati, lahko obroba služi kot ovira za vadbo, saj tako pomaga pri gibalnem razvoju. – ŠČITI PRED UDARCI: Otroci imajo navado, da se v postelji kobacajo. Obroba je odlična rešitev za blaženje udarcev. – DEKORACIJA: So mehka in ima izvirno obliko, zato lepo zgleda tudi kot dekoracija v otroški sobi. P.s.: s kodo SANJA10 dobite -10% popusta. Imajo tudi prelepe dekice ter gnezdeca. Njihovi izdelki so ročno narejeni in v lasti družinice ki se res trudi

A post shared by London Blogger (@sanjagrohar) on

S čim se je torej Sanja ukvarjala še do pred kratkim?

Zaposlena je bila v eni izmed londonskih oglaševalskih agencij, kjer je bila vodja projektov!

Vauuuu! 👏

Kot je povedala sama, je imela svojo službo zelo rada, za sabo je imela je super ekipo in tudi plača je bila krasna, hkrati pa je še ustvarjala na svojem blogu.

Zdaj, ko se posveča izključno bloganju, je odkrito spregovorila tudi o tem, kakšni so zaslužki v Londonu v primerjavi s Slovenijo. Zaupala je, da preceeeej višji, hkrati pa ima London tudi neprimerljivo več znamk in podjetji, zato marsikatero ponudbo tudi zavrne.

Poglej, kako lep dom ima Sanja v Londonu:

Sanja, prava carica si! 👑

Fotografije: Instagram

Preberi še: Se spomniš Klemena Janežiča (Usodno vino)? Poglej, kakšen je DANES (precej drugačen!)

Priporočamo tudi: FOTO: Alenka Košir se je po 30 letih OSTRIGLA na kratko!