"Mami, mogoče bo to zvenelo brezčutno, ampak ..." - TAKO se je na bolezen Tine Gorenjak odzvala hčerka!

Presenečena? Mi tudi!

"Mami, mogoče bo to zvenelo brezčutno, ampak ..." - TAKO se je na bolezen Tine Gorenjak odzvala hčerka! (foto: POP TV) POP TV
7. 5. 2019

Če redno spremljaš Zvezde plešejo in si bila v nedeljo tudi ti priča vsem čustvenim trenutkom tokratne oddaje, so se ti ob izpovedi igralke Tine Gorenjak zagotovo orosile oči.

Pozitivni, poskočni in vedno nasmejani Tini v življenju namreč ni bilo vedno postlano z rožicami.

"Pred petimi leti sem zvedela, da imam raka na dojki. Tumor je bil tako velik, da so mi zdravniki povedali, da je treba odstraniti obe dojki, glede na mojo starost pa tudi maternico in ostalo. Nujna naj bi bila tudi kemoterapija in hormonska terapija. Zdravnik mi je rekel, da sem lahko zelo srečna, saj me lahko operira že čez dva dni in bom rešena. Rešena? Česa? Srečna? Da mi bodo odstranili tolikšen del mojega telesa? Kemoterapija ... hormonska terapija ... večletno okrevanje, bolečine, izguba vitalnosti ..." je povedala za revijo Nova.

Kljub neodobravanju zdravnikov in svoje mame se je odločila za alternativno zdravljenje.

"In začel se je boj. Z mojim telesom, ki je bilo od bolezni popolnoma izmučeno, z mojim umom – ali to sploh zmorem."

Pri tem ji je bila v veliko oporo njena hčerka Nina Barbara, ki je bila tisti čas stara šele 15 let. A vendar je za svoja leta punca zelo zrelo razmišljala, saj nas je njen odgovor na Tinino vprašanje, kako se počuti ob vsem tem, resnično presenetil!

"Mami, mogoče bo tole zvenelo brezčutno, ampak ni. Zato, ker vem, da boš ti to zmogla in boš zmagala!" je bila odločna.

"Moja hči! Najboljša oseba v mojem življenju. Obožujem jo. Dala mi je polet. Dala mi je še večje zaupanje vase. Moj um in srce sta bila 100-procentno skoncentrirana na ozdravitev," je še povedala Tina, celoten članek pa si lahko prebereš v novi Novi.

Preberi še: Končno je znano, kako se je začela ljubezen med Mikijem Šarcem in Tanjo Žagar (+nikoli videne skupne fotografije)

Priporočamo tudi: "Od te nesreče naprej nisem bil več isti." (Iskrena izpoved Franka Bajca, ki je nihče ni pričakoval)