Princ Harry priznal, da se z Meghan NE STRINJATA z odločitvijo kraljice

Se ti zdi kraljičina odločitev prestroga? 🤔

Princ Harry priznal, da se z Meghan NE STRINJATA z odločitvijo kraljice (foto: Profimedia) Profimedia
21. 1. 2020

Kraljica je končno sporočila svoj sklep glede novega statusa princa Harryja in Meghan Markle v kraljevi družini, a zakonca z njeno dokončno odločitvijo ... 

... nista najbolj zadovoljna!

Slaba dva tedna sta minila, odkar sta zakonca Sussex sporočila, da si želita odklopa od kraljeve družine in s tem povzročila pravo malo dramo. Harryjeva babica kraljica pa je držala svojo obljubo in javnost v najkrajšem možnem času obvestila o njunem novem življenju.

Gre za eno njenih najbolj ganljivih izjav v vsem času njenega kraljevanja, saj je v njej zapisala, da bodo Harry, Meghan in Archie vedno zelo ljubljeni člani njene družine, še bolj presenetljiva pa je bila pohvala, ki jo je namenila Meghan. Vojvodinja ji je očitno zelo pri srcu, saj smo lahko v izjavi prebrali, da je nanjo zelo ponosna, sploh ker se je tako hitro vključila v kraljevo družino.

V kraljičini izjavi pa smo si lahko prebrali tudi, da bosta zakonca Sussex izgubila pravico ...

... do uporabe svojih uradnih nazivov. 

Uradno sicer naziva vojvoda in vojvodinja Sussex ostajata njuna, Harryju prav tako ostane tudi prinčevski naziv, a samo in izključno na papirju, morala pa bosta vrniti tudi 2.4 milijona funtov, torej denar, ki je šel v obnovo njunega doma v Windsorju. 

Prav tako pa kraljica ne želi, da zanjo in v njenem imenu opravljata še kakršnokoli delo, kar sta sicer Meghan in Harry želela še naprej početi. Potrdilo pa  se je tudi, da bo za njuno finančno stanje v celoti poskrbel princ Charles.

Kako pa sta se na vse to odzvala Harry in Meghan?

Harry je le dan po kraljičini izjavi prvič nagovoril javnost, kjer je priznal, da je žalosten, ker kraljica njune pomoči pri kraljevih dolžnosti več ne želi, a poudaril, da žal drugače ni šlo. 

Princ je zatrdil še, da iz Velike Britanije ne odhajata za zmeraj, saj je to njegov dom, ki ga ima zelo rad. Zahvalil se je tudi vsem družinskim članom za podporo, hkrati pa dal jasno vedeti, da se že zelo veseli prihodnosti in vrnitve k Meghan, ki je sedaj skupaj z Archiejem v Kanadi.

Mi družinici želimo le najboljše! ❤️

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Kate Middleton NAVDUŠILA z obleko iz Zare (kupiš jo za 20€)

Priporočamo tudi: Hudo! Luka Dončić je v Sloveniji dobil novo SLUŽBO!