Poglej, kako je Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni) videti DANES (povsem DRUGAČE!)

10. 3. 2020
Poglej, kako je Daisy Zaccarin (Gospodin Savršeni) videti DANES (povsem DRUGAČE!) (foto: Printscreen POP TV)
Printscreen POP TV

O, hudo! Slovenke Daisy Zaccarin, ki je nastopila v šovu Gospodin Savršeni RES ne bi več prepoznali! Pa ti? 🙊

Ko smo že mislile, da o oddaji Gospodin Savršeni nimamo več kaj povedati, smo na spletu naleteli na novejšo fotografijo Slovenke Daisy Zaccarin, ki je nastopila v prvi sezoni omenjene oddaje.

Daisy, ki se je v priljubljeni hrvaški oddaji borila za srce postavnega Gorana Jurenca, je sicer prvo dekle, ki je v šovu od sanjskega moškega prejelo vrstnico, kljub temu, pa se je v drugi polovici oddaje od njega morala posloviti.

Čeprav so njene sotekmovalce trdile, da se je Daisy v Gorana močno zaljubila, je Goran v oddaji pojasnil, da je bila na začetku med njima kemija, kasneje pa se je zaradi ne-vzdrževanja njunih odnosov ta malce ohladila in spremenila v prijateljsko vez.

Prav zaradi tega, se je Goran od Daisy v oddaji poslovil, kot je videti, pa je konec svojega televizijskega nastopanja Daisy ovekovečila z spremembo pričeske.

Poslovila se je namreč od svojih dolgih svetlih las, se ostrigla in lase pobarvala ... na črno! Za večjo spremembo bi se skorajda težko odločila, se strinjaš?

Poglej, kako je videti zdaj:

Svoj novi videz je Daisy sicer predstavila v zadnji epizodi oddaje, v kateri so akterji šova spregovorili o tem, kakšno je življenje po oddaji.

No, Daisy soj medijskih žarometov očitno ni bil čisto nič po godu, saj se je kratek čas po zaključku oddaje popolnoma umaknila iz javnega življenja, ter na družabnih medijih celo izbrisala vse svoje profile.

Kaj se trenutno dogaja s Slovenko, ki je k srcu prirasla tudi gledalcem, ne vedo niti na televizijski mreži RTL, ki je šov Gospodin Savšreni prvotno tudi predvajala. 

Fotografije: Printscreen POP TV, Zadovoljna.si

Preberi še: Jernej Tozon objavil REDKO fotografijo s svojo srčno izbranko ❤️ (in mi se topimo!)

Priporočamo tudi: Nika Zorjan in Rok Piletič ujeta med poljubom 😍 (to je VSE, kar vemo)

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju