Hana in Goran (Gospodin Savršeni) sta se NA SMRT skregala (mi imamo VIDEO!)

O-M-G! Če si gledala oddajo Gospodin Savršeni, MORAŠ videti tole!

Hana in Goran (Gospodin Savršeni) sta se NA SMRT skregala (mi imamo VIDEO!) (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
4. 3. 2020

Tudi tebe mrzlično zanima, kaj se s sanjskim parom, Goranom Jurencem in Hano Rodić dogaja zdaj? 

Delček njunega 'vsakdana' sta predstavila v šovu 'Superpar', v katerem se je osem parov borilo za prej omenjeni naslov ter denarno nagradno, 100.000 kun (13,361 evrov).

Da je med televizijskim parom završalo pred kamerami smo se lahko prepričali že v napovedniku oddaje, kako pester je bil njun čas v drugem skupnem šovu, pa si poglej spodaj.

Preveri, kako sta se Hana in Goran skregala pred kamerami:

Kot je Hana povedala v intervjuju za hrvaški Story, je imela med snemanjem nič koliko slabih trenutkov, saj si je celoten potek drugače predstavljala.

Priznala je namreč, da se je šova želela udeležiti zato, da bi hrvaškemu občinstvu pokazala, da Goran ni čisto takšen, kot je bil v oddaji Gospodin Savršeni, ter da je zelo sproščen, zabaven in ljubeč partner.

Medtem, ko je v oddaji 'Superpar' Goran potrdil Hanine besede, je sama le s težavo sprejemala dejstvo, da je nekateri sotekmovalci niso sprejeli tako odprtih rok, kot je pričakovala.

No, kljub številnim nesporazumom, ki jih je par doživel v resničnostnem šovu 'Superpar', pa sta Goran in Hana na koncu priznala, da sta iz oddaje odšla zaljubljena bolj kot kdajkoli prej. 

"Zdaj veliko bolje delujeva skupaj. Bolj sva enotna in zdaj lažje prebrodiva kakršnokoli krizo že imava," sta priznala v intervjuju in dodala, da je njuna ljubezen iz dneva v dan močnejša.

Parček je tako prejšnji mesec potrdil, da se je po dveh letih zveze na daljavo zdaj preselil v skupno stanovanje v Berlinu, priznala pa sta tudi, da si v prihodnje želita sodelovati tudi poslovno. 

"Skupaj se trudiva izgraditi nekaj lepega, pripravil sem tudi načrt prehranjevanja in treningov za ženske in moške, katerega sem se tudi sam posluževal med snemanjem oddaje Gospodin Savršeni. S Hano sva skupaj delala in telovadila po tem programu," sta še povedala.

Fotografije: Printscreen POP TV

Preberi še: Hana in Goran (Gospodin Savršeni) naredila VELIK korak v njuni zvezi 💘

Priporočamo tudi: Hana Rodić (Gospodin Savršeni) po ustnicah še na TO lepotno operacijo!