Jernej Tozon objavil REDKO fotografijo s svojo srčno izbranko ❤️ (in mi se topimo!)

Takšne fotografije do zdaj še ni objavil, ampak zdaj ko jo je, si jih želimo ŠE! 😍

Jernej Tozon objavil REDKO fotografijo s svojo srčno izbranko ❤️ (in mi se topimo!) (foto: Foto: Marko Delbelo Ocepek, Obdelava: Cosmopolitan SLO) Foto: Marko Delbelo Ocepek, Obdelava: Cosmopolitan SLO
9. 3. 2020

Čedni glasbenik Jernej Tozon je glede svojega ljubezenskag življenja precej skrivnosten. Prav zato smo se včeraj razveselile fotografije, ki jo je Jernej delil ob dnevu žena. 😍

Znano je, da je Jernej že dlje časa (približno 6 let) v zvezi s svetlolaso lepotico Evo, ki je arhitektka in navdušena športnica. 

To njeno fotografijo v arrhivu hranimo od leta 2014:

Mediji je na javnih dogodkih skupaj ne ujamemo prav  pogosto, saj oba želita svojo zasebnost imeti predvsem zase. Vseeno pa smo izvedeli, da sta se golobčka prav pred kratkim skupaj preselila v Škofjo Loko, kjer imata že pripravljeno otroško sobo. 

TO je o Jernejevih preteklih dekletih leta 2017 povedal njegov oče:

"Zanimivo je, da mi Jernej ni nikoli predstavil dekleta kot svojo punco. Nismo tiste vrste starši, ki bi bili strogi, da bi se bal ali kaj podobnega. Ampak preprosto iz tega razloga, ker je to njegov svet. Vsakega, ki ga sprejme v svoje okolje, naj bo prijatelj, prijateljica ali več od tega, je to njegova stvar. Ko jo bo imenoval kot tako in ko jo je, pa čutiš dodatno dolžnost, neko dodatno skrb, in morda mi je želel prav to prihraniti."

Kdo torej je skrivnostna izbranka? 

Njeno ime je Eva Kalinšek in ni samo zaprisežena športnica, ampak obožuje tudi naravo in potovanja. Z Jernejem sta v lani februarja obiskala romantični Rim, baterije pa si skupaj polnita tudi v slovenskih gorah.

Prav tam je nastala tudi njuna nova (in zelo redka) skupna fotografija:

Fotografije: Igor Zaplatil, Osebni arhiv, Marko Delbello Ocepek

Preberi še: Našli smo EDINO skupno fotko Lee Sirk in njenega NOVEGA izbranca

Priporočamo tudi: Goran in Hana: "No, samo da veste, na skrivaj sva se poročila."