Našli smo EDINO skupno fotko Lee Sirk in njenega (domnevno) NOVEGA izbranca

Kako sta lepa! 😍😍😍

Našli smo EDINO skupno fotko Lee Sirk in njenega (domnevno) NOVEGA izbranca (foto: Foto: Ana Gregorič, Obdelava: Cosmopolitan Slovenija) Foto: Ana Gregorič, Obdelava: Cosmopolitan Slovenija
7. 3. 2020

Že pred tedni je v slovenskih medijih udarila novica, da se je simpatična glasbenica Lea Sirk razšla z dolgoletnim partnerjem Gabrom. 

Po poročanju medijev, je energična Lea srečo našla v objemu priznanega koprskega košarkarja Alena Hodžića, na uredništvu pa smo danes popolnoma po naključju naleteli na njuno (do zdaj) edino skupno fotografijo.

P.S. Lea novice o tem, da sta z Alenom par ŠE NI potrdila!

Lea je fotografijo objavila lanskega septembra, z njo pa je svoje sledilce povabila, naj obiščejo tekme koprskega košarkarskega kluba. Po nekaterih poročanjih, naj bi Lea od začetka aktualne sezone veljala za nekakšno ambasadorko tamkajšnjega košarkarskega kluba, v katerem igra tudi njen novi srčni izbranec (na fotografiji levo). 

TO je fotografija, o kateri govorimo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

Lea je pod fotografijo tedaj zapisala: "Tudi oni samozavestno začenjajo sezono!! Go, 😺 @koperprimorska 🏆🏆🏆🏆," viri drugih slovenskih medijev pa navajajo, da se je Lea že večkrat tudi sama udeležila tekme in navijala za koprski košarkarski klub. 💪🏼

Si že slišala njeno novo pesem? Nam je NORO všeč!

Sicer pa je Lea konec lanskega leta predstavila svojo novo skladbo z naslovom 'V dvoje', v kateri na svoj način opisuje prelepe občutke zaljubljenosti (*na uredništvu jo poslušamo na repeat*).

Poslušaj ga tukaj:

Preberi še: Nika Zorjan in Rok Piletič ujeta med poljubom 😍 (to je VSE, kar vemo)

Priporočamo tudi: Si vedela, da se Ana Soklič (EMA) poleg petja ukvarja tudi s TEM👇🏼?