Nikoli ne uganeš, katero mesto nam na Evroviziji napovedujejo stavnice

Medtem ko Slovenija še vedno nima enotnega mnenja glede pesmi Ane Soklič, s katero nas bo zastopala na Evroviziji 2020, so prvi odzivi mednarodnega občinstva precej jasni!

Nikoli ne uganeš, katero mesto nam na Evroviziji napovedujejo stavnice (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
5. 3. 2020

Ugh ... če so lani evrovizijske stavnice Zali in Gašperju napovedovale izredno visoko uvrstitev na Evroviziji, je letos mednarodna javnost veliko manj navdušena nad pesmijo Ane Soklič, Voda.  

Kljub temu, da še vedno niso znane vse pesmi, ki jim bomo lahko prisluhnili na letošnji Evroviziji v Rotterdamu, mnenje javnosti na priljubljeni spletni strani EurovisionWorld napoveduje, da bo Slovenija na letošnjem glasbenem dogodku ... zadnja.

Presenečena?

Kljub izjemnemu vokalu Ane Soklič, s katerim je prepričala slovensko občinstvo, je javnosti veliko bolj všeč pesem islandskega izvajalca, ki ji letos napovedujejo celo zmago.

Pesmi, ki se ji napoveduje zmago prisluhni tukaj:

Stavnice zaenkrat Islandiji tako napovedujejo kar 12 % možnosti za zmago, medtem ko se naši predstavnici Ani napoveduje manj kot 1 % verjetnost.

Hrvaška je s svojim predstavnikom Damirjem Kedžom pristala le dve mesti pred nami (na 39. mestu), Makedonija na 34. mestu, Albanija pa le mesto višje.

Med državami bivše juge se je na najvišje mesto do zdaj umestila Srbija (26. mesto), kateri stavnice napovedujejo približno 1 % možnosti za zmago.

Na koga pa letos staviš ti? Zapiši nam v komentar!

Fotografije: Adrian Pregelj, Arhiv AM

Preberi še: Hana in Goran (Gospodin Savršeni) sta se NA SMRT skregala (mi imamo VIDEO!)

Priporočamo tudi: Kaj se dogaja?! Meghan Markle tokrat BREZ Harryja na najprestižnejši dogodek leta!