FOTO: TO je moški, ki ga ljubi Ana Soklič (Ema)

Kako lep par sta, se strinjaš? 😍

FOTO: TO je moški, ki ga ljubi Ana Soklič (Ema) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
18. 5. 2021

Zmagovalka letošnje Eme Ana Soklič je v teh dneh pod drobnogledom medijev, radovednicam pa smo se seveda pridružile tudi me. (*krive* :P)

Na Cosmo uredništvu smo se tako namenile 'odkriti', kdo je moški, ki je osvojil srce svetlolase Ane, in ugotovile smo tole 👇🏼.

Srce prelepe Ane že dlje časa greje Peter, spremljal pa jo je tudi v zaodrju sobotne Eme.

Poglej fotografijo, ki jo je Ana objavila pred začetkom Eme:

Kot je priznala, je svojega srčnega izbranca omenila tudi v svoji zmagovalni skladbi Voda, zmago na tem velikem glasbenem dogodku pa je v soboto praznovala prav z njim.

Novinarjem je tik po zmagi namreč priznala, da se od vsega najbolj veseli trenutka, da bosta s partnerjem lahko malce sama. Robertu Roškarju pa je v njegovih 'dilemah' na Instagramu kasneje povedala, da zmage ni prav bučno proslavila, saj se je po novinarskih dolžnostih kmalu odpravila domov.

Poglej, kako sta lepa skupaj:

Kdo je Peter?

Anin Peter je sicer sodeloval tudi pri razvoju mobilne aplikacije Pan map, ki  uporabniku omogoča panoramski zemljevid prihodnosti.

Gre za aplikacijo, pri kateri uporabnik usmeri kamero telefona v panoramski pano, na katerem se pojavijo digitalne vsebine (vremenska napoved, galerije fotografij, posnetke, navigacijo, ...).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Soklič (@annasoklich) on

Omenjen projekt je zmagal na natečaju Podjetna Primorska 2017 v glavni kategoriji Rektorjeva Nagrada, če se ti zdi stvar zanimica, pa si lahko več prebereš tukaj.

Preberi še: Goran Jurenec RAZKRIL, kako se je PO ŠOVU začela ljubezen s HANO💘

Priporočamo tudi: Nika Zorjan in Rok Piletič ujeta med poljubom 😍 (to je VSE, kar vemo)