Goranova Hana (Gospodin Savršeni) razkrila, kakšno SLUŽBO opravlja

Hana Rodić dokazuje, da ni le lepa, ampak tudi prava poslovna ženska. 💸

Goranova Hana (Gospodin Savršeni) razkrila, kakšno SLUŽBO opravlja (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
5. 3. 2020

V nedavnem video intervjuju, ki ga je 'zmagovalka' 1. sezone šova Gospodin Savršeni (Sanjski moški Hrvaške) opravila za televizijsko mrežo RTL, je Hana Rodić razkrila, kakšno službo v resnici opravlja. 

Čeprav Hana šteje komaj 22 let, ima skrbno dodelan načrt za prihodnost.

Februarja se je iz Zagreba namreč preselila v Berlin, kjer že dlje časa živi tudi njen srčni izbranec Goran, k njeni odločitvi pa je seveda pripomogla tudi njena karierna prihodnost.

S čim torej Hana Rodić služi denar?

Kot je povedala, je njena služba vodenje svojih družabnih kanalov. Priznala je namreč, da si želi v prihodnosti popolnoma posvetiti temu, in svoj delovni čas nameniti izključno svojemu Instagram in Youtube profilu.

Hana se je v Berlin preselila tudi zato, da jima bo z Goranom lažje usklajevati svoje službene obveznosti, saj si oba želita, da bi na družabnih omrežjih skupaj ustvarjala še pogosteje.

Hana je namreč priznala, da imajo najboljše rezultate prav objave, na katerih se pojavljata skupaj, eden njenih najbolj priljubljenih posnetkov pa je spodnji 'Boyfriend tag'.

Sicer pa je v nedavnem videu priznala tudi, da sta z Goranom združila moči, odprla spletno trgovino in ustvarila dve dišavi: Perfect Rose in The Gentleman.

Obe dišavi naj bi bili trenutno celo razprodani, njuno spletno stran pa lahko obiščeš na tej povezavi: hanaxgoran.com. Kot je v zgoraj omenjenem videu obljubila Hana, prihajajo kmalu tudi majice in mnogo drugih izdelkov.

Si vedela, da imata Hana in Goran Youtube kanal? Poglej si TOLE:

V posnetku je priznala, da za vse Youtube vsebine poskrbi sama – tako za teme, kot tudi za pripravo snemalnega studia ter tudi montaže. Priznala je, da je imela s tem na začetku nič-koliko težav, vendar da ji gre zdaj že veliko bolje od rok.

Prejela je veliko ponudb, da bi počela TOLE:

Ker je Hana na Hrvaškem zaslovela s sodelovanjem v resničnostnem šovu Gospodin Savršeni, je po zaključku oddaje prejela resnično veliko ponudb za delo na televiziji. Kot je povedala v intervjuju, so jo številni ustvarjalci povabili k sodelovanju v drugih resničnostnih šovih, do zdaj pa se je odločila, da bo sodelovala le v enem, Superpar.

Fotografije: Printscreen POP TV

Preberi še: Denis Dame: Ne boš verjela, kako je videti danes (povsem SPREMENJENA!)

Priporočamo tudi: Lina Kuduzović (Ema): V Švici bo začela z imenitno NOVO službo (ne gre za PETJE!)