Lina Kuduzović (Ema): V Švici bo začela z imenitno NOVO službo (ne gre za PETJE!)

O, uau! Za prvo zaposlitev je tole d-best!

Lina Kuduzović (Ema): V Švici bo začela z imenitno NOVO službo (ne gre za PETJE!) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2020

Lina Kuduzović se je ponovno vrnila na slovenske tekmovalne odre, a tokrat ji je zmaga na EMI 2020 žal ušla! 

O drugem mestu je sicer povedala, da sploh ni razočarana, kvečjemu vesela, da se ji je sploh uspelo prebiti v super finale. Same pohvale pa je našla tudi za zmagovalko Ano Soklić, za katero je po njenem vedela, da bo zmagala, saj meni, da ima odličen vokal. 

In kaj bo Lina počela zdaj?

Kot veš, se je po zmagi na Slovenija ima talent pri rosnih 8 letih preselila v Švico, kjer živi še danes in kamor se bo kmalu tudi vrnila. Mladenka, ki je za svoja rosna leta zelo zrela in uglajena, ima jasno razdelane načrte za svojo prihodnost, ki bo nedvomno zelooo uspešna.

Preberi še:

V Švici tako namerava dokončati šolanje, letos pa se bo tudi zaposlila. Te zanima kje? 🤔Beri dalje! 👇

Ne moremo pozabiti, kako zelo je Lina blestela na Emi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hvala iz srca za vsa vaša sporočila, podporo in glasove. zelo sem počaščena, da sem imela to možnost biti v superfinalu eme 2020. letošnjo pot na emi sem začela sama. ko sem pisala mojo pesem “man like u” so mi lile solze, saj je bila izpoved mojih čustev, ki sem jih začela doživljati danes pred enim letom. hvaležna sem mojemu teamu, ki me je spodbujal in me usmeril na pravo pot. stati na odru eme ni enostavno, še posebaj če te cela slovenija gleda. lahko pa rečem da sem prvič v življenju res ponosna nase, ker sem se lahko predstavila sloveniji z mojo originalno pesmijo. iz te situacije sem se veliko naučila in premagala to breme, ki me je dolgo spremljal. saj vem da sem se preveč razpisala, ampak upam da veste da sem zelo hvaležna. rada vas imam.thank u for all ur support and love i’ve been receiving in the past few days. i am very grateful, that i had the opportunity to be in the superfinal of ema 2020. i started alone. when i was writting “man like u” i cried so much, as i was writing down every single word that i could express my feelings with. it all started one year ago today. i am thankful to my team, that supported me and lead me on the right path. to stand on the stage of ema is not easy, because every single eye is focused on u... but what i can say is that i very proud of myself (for the first time in my life), because i could express my feelings with my original song. i learned a lot and grew mentally so much, that i finally got rid of the negativity that was holding me down all these years. i know i wrote too much and i always do, but i just hope u know that i am very very thankful. i love u.

A post shared by L I N A (@linakuduzovic) on

Lino kmalu čaka nova karierna pot, saj se bo po vrnitvi v Švico zaposlila na ...

... eni izmed švicarskih bank!

To nikakor ne pomeni, da bo petje opustila, saj je jasno povedala, da je glasba del nje in brez nje nikakor ne more. Vzela pa si bo tudi nekaj časa za počitek in družino. 

Lina, bravo! 👏🏻 Prava zvezda si! ✨

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Si vedela, da se Ana Soklič (EMA) poleg petja ukvarja tudi s TEM👇🏼?

Priporočamo tudi: O-M-G! Obleko, ki jo je Ana Soklič nosila na EMI, moraš videti od BLIZU (foto)