Ana Soklič: Zmagovalka EME spregovorila o svojem ŽALOSTNEM otroštvu

Preveri, kaj je zmagovalka Eme Ana Soklič o tem povedala naši novinarki. 👇🏼

Ana Soklič: Zmagovalka EME spregovorila o svojem ŽALOSTNEM otroštvu (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
1. 3. 2021

Že nekaj časa je jasno, da nas bo letos v Rotterdamu na Evroviziji s svojo pesmijo Amen zastopala Ana Soklič

Ane Soklič se najverjetneje spomniš po njenem sodelovanju v oddaji X Faktor, ko se je številnim gledalcem v spomin vtisnila zaradi njenih burnih in čustvenih odzivov na pripravah s svojo tedanjo mentorico v oddaji, Jadranko Juras.

To je o svojih čustvenih izbruhih na TV povedala Ana:

"Televizija je medij, ki lahko gledalcu posreduje določeno vsebino na tak ali drugačen način. V resnici se lahko stvari odvijajo v eni smeri, medij pa lahko iz tega naredi, kar želi. Sicer pa sem po naravi zelo zahtevna oseba, tako do sebe in posledično tudi do drugih. Z delom človek marsikdaj naleti na ovire in nesoglasja in sama sem dober primer, kako tudi v takem primeru ne smeš obupati.

Pozitivnost je zame zelo dvoumen pojem, očitali so mi, da sem preveč negativna oseba, vendar se s tem ne morem strinjati. Vsaj kar se glasbe tiče, nasploh v življenju nikoli nisem imela neke trdne podpore, vendar vseeno nisem odnehala. V resnici sem imela le dve osebi, ki sta me spodbujali s tem, ko sta mi rekli, nadaljuj, saj to, kar počneš, počneš dobro, preostali pa se po navadi kar skrijejo in odidejo."

A Anini spomini na otroštvo so prav toliko prijetni, kot zgornji, saj je naši novinarki pred časom priznala, da s seboj nosi bolečino nesrečnega otroštva.

Znano je, da imajo najboljši pevci in glasbeniki za seboj kakšno težko življenjsko preizkušnjo, in tudi Ana Soklič ni izjema, saj svoja čustva najlažje prelije na papir.

"Lahko rečem, da me je moje otroštvo do neke mere zaznamovalo, še posebej, kar se odnosov v družini tiče. Vesela sem, da so danes razmere veliko lepše, določene spore smo zgladili in z atijem sva se v zadnjem obdobju veliko bolj zbližala.

Se pa strinjam, da če ti je v življenju vse postlano z rožicami, nimaš te bolečine, ki je najboljši vir za ustvarjanje, od nikoder za črpati. Včasih si rečem, da bi imela raje srečno otroštvo, vendar pa po drugi strani danes ne bi bila tu, kjer sem.

Bolečina je na neki način tudi ljubezen, zato sem zelo srečna oseba. Že samo dejstvo, da ob glasbi dobim občutek, da letim, je nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi," je tedaj povedala.

Za Ano bomo tudi na uredništvu močno stiskale pesti!

Fotografije: Adrian Pregelj, Ana Soklič press

Preberi še: Goranova Hana po lepotni operaciji popolnoma SPREMENJENA (Gospodin Savršeni)

Priporočamo tudi: TA resnična zgodba RAZKRIVA grozljivo skrivnost, ki jo poznajo samo AMIŠI