Ojoj! Nika Zorjan je pretekli teden pristala v BOLNICI, in mi vemo, ZAKAJ!

Iz prve roke smo izvedeli, da je razlog bil TOLE 👇. Nika, drži se! ❤️

Ojoj! Nika Zorjan je pretekli teden pristala v BOLNICI, in mi vemo, ZAKAJ! (foto: Instagram/Nika Zorjan) Instagram/Nika Zorjan
3. 12. 2019

Si tudi ti opazila, da je bila Nika Zorjan pretekli teden nekoliko manj aktivna na svojih družabnih omrežjih? Po tem, ko na njenem profilu nekaj dni ni bilo nobene objave (in ne glasu od nje), je oboževalce začelo skrbeti, kaj se dogaja z njihovo ljubljenko. 

No, zdaj je vendarle jasno. Iz prve roke smo namreč izvedeli, da je naše aktualno Cosmo dekle z naslovnice pretekli teden pristalo v bolnišnici!

Razlog za to so bile močne migrene, zaradi katerih so jo morali priklopiti celo na infuzijo, saj zaradi bruhanja, ki je bilo posledica migren, ni mogla niti piti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan) on

A Nika je že nazaj, kot si verjetno uspela videti na njenem Instagramu, kjer se je svojim zaskrbljenim oboževalcem že tudi sama oglasila.

Kljub temu da je naša priljubljena pevka z roza lasmi dodobra prestrašila tudi nas, pa smo prepričani, da so migrene le posledica Nikinega napornega urnika in da si mora le malo oddahniti. 😌

Polno zaposleno dekle namreč trenutno niza projekt za projektom. Poleg svojih rednih nastopov se lahko pohvali tudi z vlogo voditeljice spletnega talent šova, o katerem smo nedavno pisali že tukaj.

Njen najnovejši (in za nas nedvomno najvznemirljivejši) projekt pa je bilo snemanje za naslovnico decembrskega Cosmopolitana!

Si si že ogledala, kako je potekalo celotno snemanje? TAKO smo z Niko Zorjan snemali decembrsko naslovnico revije Cosmopolitan Slovenija!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan) on

Nikar ne spreglej tudi našega PRVEGA vročega mikrofona, kjer smo ji zastavili nekaj trenutno najbolj vročih vprašanj ... in ja, ni skoparila z besedami. 😉

Mimogrede, si vedela, da ravno danes praznuje rojstni dan?

Draga Nika, Cosmo uredništvo ti iz srca želi vse najboljše ter še veliko kariernih priložnosti, navdiha in energičnih ur na odru! 🥳

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Našli smo fotko PRAVE poroke Teje Perjet Jugovic in Janija Jugovica (zelo NEOBIČAJNA!)

Priporočamo tudi: Srce parajoče: Severina razkrila, kako je izgledal njen zadnji skupni dan s sinom