Srce parajoče: Severina razkrila, kako je izgledal njen zadnji skupni dan s sinom

Po tem, ko je odjeknila novica, da je Severina izgubila skrbništvo nad sinom, se je zdaj oglasila pevka sama.

Srce parajoče: Severina razkrila, kako je izgledal njen zadnji skupni dan s sinom (foto: Arhiv Story Editor) Arhiv Story Editor
2. 12. 2019

Pretekli vikend je splet preplavila novica, da bo sin hrvaške pevke Severine Kojić in srbskega poslovneža Milana Popovića odslej živel pri očetu.

Po odločitvi hrvaškega pravosodja ga bo tako lahko 47-letna pevka videvala le dvakrat tedensko v popoldanskih urah, prav tako bo pri njej vsak drugi vikend od sobote zjutraj do nedelje zvečer.

Kmalu za tem se je na svojem Instagramu oglasila tudi Severina sama. V srce parajočem odprtem pismu je svojemu sinu namenila nekaj spodbudnih besed.

Njen zapis (prevod) objavljamo v celoti:

"Veš sin, to so samo neki papirji, ki jih je nekdo izpolnil, in neke črke, ki jih je nekdo natipkal v besede, ki za naju ne veljajo. Fizično so naju ločili, a to je vse, kar je v njihovi moči.

Po sedmih letih in pol so razsodili, da te lahko vidim 88 ur na mesec. Hej, a to je vseeno 88 ur.

Lahko bi dobila tudi manj, vse bi lahko in vse so tudi naredili, da naju prizadenejo. Ampak, ali veš, kaj vse zmoreva v 88 urah? Zmoreva čudeže. Dodelili so mi, da dvakrat na mesec prespim s teboj in te uspavam … Hej, ne morejo si niti predstavljati, koliko si lahko poveva v dveh večerih. Vse druge večere bo mama mislila nate. Ker ti se pretvarjaš v vsako mojo misel in vsaka moja misel se pretvarja vate. Neki tuji ljudje mi lahko preprečijo, da sem s teboj, ne morejo pa mi prepovedati, da te imam rada, da mislim nate vsako sekundo.

To je, sin, samo nočna mora, in mama ti obljublja, da se bova hitro prebudila.

Spet se bova skupaj zazibala v spanec, a o tem bo odločil 'gospod čas'. Do takrat bo mama vedno s teboj, hitro bo minilo, sin. Oprosti, da ti nisem uspela pojasniti, kaj se je zgodilo včeraj, imela sva veliko pomembnejših stvari … Gledala sva 'Toy Story 4', nato sva pekla palačinke, se igrala živalski vrt … Ni bilo časa ne za žalost ne pojasnjevanje …

Morala sem te odpeljati … Šla sva z nasmeškom.

Te čudne besede, ki obstajajo le na papirju, ne pa tudi v resničnosti, je napisala ena gospa, ki ne ve, kdo sva, in ki se z nama igra … Gospa je na višjem nivoju igrice. Uvedla je nova pravila v igrico, imenovano 'hrvaško pravosodje'. Tega preprosto nisva slutila, nisva poznala pravil. To so njena pravila, njihova, ne naša. Bodi priden in vse bo dobro. Mama je dobro, Robin moj, tvoj Batman čaka nate. In oprosti jim, sin, ker resnično ne vedo, kaj delajo …"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Se spomniš Sandre Auer? Poglej, zaradi česar je te dni postala prava ZVEZDA!

Priporočamo tudi: Eva Boto o težki preteklosti: "Nikogar nisem imela, ki bi mi pomagal"