OMGGG! Nika Zorjan postala voditeljica šova - preveri, katerega!

Uau, tole moraš videti! Bravo, Nika!! 👏

OMGGG! Nika Zorjan postala voditeljica šova - preveri, katerega! (foto: Instagram/Nika Zorjan) Instagram/Nika Zorjan
5. 11. 2019

Da je naša pevka že dalj časa priljubljena tudi na Hrvaškem, ni nobena skrivnost. Nika Zorjan je namreč letošnje poletje skupaj z BQL in Isaacom Palmo izdala hrvaško različico lanskega poletnega hita Vroče z naslovom Vruće, ki ima do danes že 1,8 milijona ogledov.

Tako kot domače, je navdušila tudi hrvaške medije, in to tako močno, da so jo ustvarjalci tamkajšnjega prvega hip hop šova povabili k sodelovanju.

Nika je tako po novem voditeljica spletnega talent šova Rap Camp na kanalu JoomBoos.

Pa ne samo to! Žirijo poleg hrvaških raperjev Marina Ivanovića (Stoka) in Slavena Berića (Fil Tilen) sestavlja tudi naš glasbeni producent Raay.

Kot je Nika zaupala medijem, trenutno ogromno svojega prostega časa namenja učenju hrvaškega jezika, medtem ko ima Raay z njim že veliko izkušenj, saj že lep čas sodeluje z izvajalci na Balkanu.

O svoji varovanki je za medije povedal, da se na snemanju veliko smejijo. Čeprav Nikina hrvaščina še ni popolna in se v njenih stavkih znajde marsikatera slovenska beseda, pa Raay pravi, da je Hrvatom zelo simpatična in jo naravnost obožujejo.

Prepričan je, da je sodelovanje v omenjenem šovu le začetek ene velike skupne zgodbe, in dodaja, da mu je v čast sodelovati s tako velikima legendama hrvaške rap scene, kot sta Stoka in Fil Tilen.

Omg, mi smo tako zelooo ponosni na našo Niko! 😍

Fotografija: FB/Marin Ivanović Stoka, FB/Fil Tilen

Preberi še: Maja Štamol Droljc storila nekaj, česar večina mamic zagotovo ne bi bila zmožna narediti ❤️

Priporočamo tudi: Ne boš verjela, kateri slovenski glasbenik je delal v ENAKEM podjetju kot Kate Middleton