IZ ZAKULISJA: poglej si, kako smo z Niko Zorjan snemali decembrsko naslovnico revije Cosmopolitan Slovenija

V videu si lahko pogledaš, kako je potekalo snemanje naslovnice, ki smo jo ob zaključku podelitve priznanj Cosmo Influencer Awards 2019 posneli s simpatično glasbenico Niko Zorjan, ki je tudi prejela naziv Cosmo Influencer Awards 2019.

Uredništvo revije Cosmopolitan Slovenija je 5. novembra 2019 v Mestnem muzeju Ljubljana v okviru 3. Blogerske konference prvič v zgodovini podelilo priznanja Cosmopolitan Influencer Awards 2019. 

Naziv Cosmo Influencer 2019 je prejela priljubljena slovenska glasbenica Nika Zorjan, ki krasi tudi naslovnico decembrske revije Cosmopolitan Slovenija.  

Med snemanjem smo Cosmo influencerko 2019, vprašali tudi nekaj vročih vprašanj in ni skoparila z besedami ...

Cosmo Influencer Awards 2019 so podprli:

NIVEA
NIVEA Beauty Elixir DEOMILK

Odkrijte prvi lepotni eliksir v obliki antiperspiranta NIVEA Beauty Elixir DEOMILK, ki ni običajen zaščitni antiperspirant, temveč je lepotni antiperspirant. Z dragoceno mlečno esenco, ki vsebuje minerale in vitamine, v trenutku poskrbi za mehko in lepo kožo, tudi po britju.

Sponzor kategorije LEPOTA.

CCC Shoes & Bags

Je poljska maloprodajna veriga obutve, torbic in dodatkov, znana po veliki izbiri in pristopnih cenah. Ponudba za ženske, moške in otroke je primerna za vse priložnosti: športna obutev, obutev in torbice za vsakodnevne kombinacije, pa tudi za elegantni večerni outfit. Kolekcija jesen/zima 19/20 sledi trendom in ponuja raznolikost v ponudbi in cenah. Zagotavlja, da bo vsaka ženska našla tisto, kar išče: idealen par zase!

Sponzor kategorije MODA.