Lara Goršek Kos: Po šovu Kmetija padla v depresijo, z rešilcem so jo odpeljali v bolnišnico (Lara, SUPER si!)

Vedno nasmejana Lara je za portal Zurnal24 spregovorila o težavah, s katerimi se je soočala po zaključku oddaje Kmetija ter razkrila, kako je svoje življenje spremenila na bolje. Lara, v zgled si nam! ❤️

Lara Goršek Kos: Po šovu Kmetija padla v depresijo, z rešilcem so jo odpeljali v bolnišnico (Lara, SUPER si!) (foto: POP TV) POP TV
15. 3. 2021

Zagotovo se iz oddaje Kmetija spomniš svetlolase lepotice Lare Goršek Kos. Poleg svoje dobrovoljne narave, pa je Lara med gledalci postala poznana tudi zaradi svoje iskrenosti in neposrednosti. 

In če že govorimo o iskrenosti ...

Lara je v zadnjih dneh z novinarko portala Zurnal24 delila zelo osebno izkušnjo o svojem boju z depresijo, katera se je začela pojavljati, ko je leta 2018 poginil njen ljubljeni konj Arči (tisti, ki si ga spoznala tudi v oddaji Kmetija). 

Kot je povedala, se tedaj ni znala pogovarjati o tem, kaj jo pesti, zaradi česa so se njene težave le kopičile in na koncu privedle to tega, da so jo z rešilcem morali odpeljati iz službe. 

Ker ne želi, da bi kaj podobnega doživljal tudi kdo drug, je zdaj s svojo zgodbo želela ljudi spodbuditi, da si še pravočasno poiščejo pomoč, ki jo potrebujejo.

Preberi, kaj je povedala:

"Takrat mi je psihiater predlagal tablete, a sem bila odločno proti. Vedela sem, da rabim le nekoga za pogovor, da rešim stvari, ki so se toliko let nalagale.

In res sem ves privarčevan denar namenila za psihoterapijo, ki je hudičevo draga, a se je izkazala za najboljšo naložbo v mojem življenju. Res sem hvaležna tej punci, ki se je ukvarjala z mano."

Vir: Žurnal 24

Če se počutiš tesnobno, smo zate v sodelovanju z biopsihologinjo Mikelo Veren pripravile nekaj vsebin in vaj, ki ti bodo morda pomagale prebroditi težke trenutke.

Izvoli tukaj:

Povzeto po  Govori.se

Fotografije: POP TV