Kjub OSTRIM kritikam se na TV vrača naš izjemno priljubljeni RESNIČNOSTNI ŠOV (presenečena??)

Prijave so že odprteee!

Kjub OSTRIM kritikam se na TV vrača naš izjemno priljubljeni RESNIČNOSTNI ŠOV (presenečena??) (foto: Planet TV) Planet TV
8. 3. 2023

Tako je! Na Planet TV se vrača The Biggest Loser Slovenija!

Si tudi ti vestno spremljala vse tri sezone tega uspešnega šova? Ja, tudi mi!

Na Planet TV se vrača oddaja, ki od tekmovalcev in tekmovalk zahteva pogum, odrekanje in željo po koreniti spremembi življenja. The Biggest Loser Slovenija je oddaja, v kateri je največji zmagovalec prav tisti, ki izgubi največ – kilogramov, slabih navad in s tem povezanega slabega življenjskega sloga. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Biggest Loser Slovenija (@biggestloserslo)

Morda te zanima tudi: Kot strela z jasnega: Katarina Čas sporočila NOVICO, ki je nihče ni pričakoval 😳

Po uspešnih treh sezonah bodo na Planetu znova hujšali pod budnim očesom zdravnikov, trenerjev, nutricionistov in motivatorjev ter tistim, ki si resnično želijo izgubiti odvečne kilograme, pomagali doseči vidno spremembo v življenju.

Verjetno je ena izmed najbolj znanih zgodb ravno uspeh Indire Ekić, ki je po štirih letih prvič brutalno iskreno spregovorila o ozadju snemanja.

V prvi sezoni je za največjo izgubo poskrbel Bojan Papež, ki mu je uspelo shujšati za več kot 74 kilogramov, zdrav življenjski slog pa je ohranil tudi po šovu. V drugi sezoni je zmago odnesla Klara Hrovat Vidmar, v tretji sezoni pa ja za največjo preobrazbo poskrbel Cristian Baranašić. Eden najbolj priljubljenih obrazov The Biggest Loser Slovenija je bil tudi Aleš Hrvatin, ki je bil ob vstopu v šov hkrati najtežji tekmovalec, danes pa živi povsem drugačno življenje in je pravi vzor za vse, ki se borijo s prekomerno težo.  

Še vedno zbirajo prijave!

Iščejo kandidate in kandidatke, ki imajo res gorečo željo shujšati in so pripravljeni na veliko odrekanja, za svoj pogum in trud pa bodo tudi bogato nagrajeni. Zmagovalka ali zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija bo namreč za vsak izgubljen kilogram nagrajen s 1000 evri, skupaj največ 50 tisoč evrov. Prijavnico lahko oddate na naši spletni strani.  

Preberi tudi: Je res, da SRAMNE DLAKE lahko preprečijo okužbo s spolno prenosljivo boleznijo? Imamo ODGOVOR

Priporočamo še: "Moj mož ne ve, mene boli, a ne smem ..." (klic na pomoč obupane Slovenke)

Fotografije: Profimedia, Arhiv AM