Prijateljica Harryja in Meghan RAZKRILA, kako živijo v ZDA (in kaj je Meghan Harryju prepovedala)

Tole nas pravzaprav NI presenetilo! Pa tebe?

Prijateljica Harryja in Meghan RAZKRILA, kako živijo v ZDA (in kaj je Meghan Harryju prepovedala) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2020

Ne samo, da je Harry na Meghanino željo zapustil kraljevo družino in se preselil v Ameriko, zdaj se je moral odpovedati še svojemu najljubšemu hobiju!

Čeprav je Harry velik zagovornik odgovornega ravnanja z našim planetom in redno daruje denarna sredstva organizacijam, ki skrbijo za ogrožene živali, med njegove najljubše hobije še vedno spada lov.

Meghan, ki  že leta ne je mesa, je seveda zaradi tega precej nejevoljna, kar se naj bi skozi njuno zvezo in po poroki samo še stopnjevalo. Očitno pa je razdalja med kraljevimi tradicijami in Harryjem bila dovolj, da je vojvodinji končno uspelo moža prepričati, da tega nikoli več ne počne.

Preberi še:

Družinska prijateljica Jane Goodall je še razkrila, da Meghan karkoli povezanega z lovom naravnost sovraži, kar je zagotovo bil velik trn v peti tudi za Williama, ki ga je prav ljubezen do lova s bratom zelo povezovala.

Goodallova je še razkrila, da se princ težko navaja na novo življenje in precej pogreša družino!

Kar seveda ni nič čudnega, še posebej ob novici, da je za koronavirusom zbolel tudi njegov oče, princ Charles. 

Meghan in Harry se trenutno tako osredotočata predvsem na sinčka Archieja, v preostalem času pa na pomoč priskočita tistim, ki so socialno šibkejši, prispevala pa sta tudi 120.000€ nevladni organizacija za pomoč pri boju s Covid-19.

Kaj pa ti misliš? Je Meghan storila prav, ko je Harryju prepovedala lov?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Princ William ISKRENO priznal, kako je koronavirus vplival na princa Charlesa (in kraljico)

Priporočamo tudi: Meghan Markle: Poglej njen PRVI nekraljevski stajling, popoln za karanteno (+ kako ga posnemaš)