Princ William ISKRENO priznal, kako je koronavirus vplival na princa Charlesa (in kraljico)

Svoje pa je povedal tudi Harry! 

Princ William ISKRENO priznal, kako je koronavirus vplival na princa Charlesa (in kraljico) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2020

Princ William in Kate sta z novinarko BBCja spregovorila o tem, kako je Covid-19 vplival na njuno družino!

Kot veš, se je s koronavirusom okužil tudi britanski prestolonaslednik princ Charles, ki pri svojih 71 letih brez dvoma spada v kritično skupino. Z ženo Camillo, ki se na srečo ni okužila, karantensko obdobje še vedno preživljata na Škotskem, kjer je princ bolezen tudi premagal.

Na Škotskem pa se zadržuje tudi kraljica Elizabeta II., ki je včeraj praznovala 94. rojstni dan, a žal ne v krogu družine, kot je to običajno. Po poročanjih so se sicer vsi skupaj slišali po videu klicu, kar je monarhinji bilo vsaj malo v tolažbo.

William in Kate sicer za starejše člane kraljeve družine zelo skrbi, kar sta iskreno priznala tudi v intervjuju, še posebej zaskrbljen pa je princ William postal po Charlesovi diagnozi.

Preberi še:

Novinarki je sicer dejal, da ni podvomil v to, da bo Charles zahrbtni virus premagal, priznal pa je, da je velika sreča predvsem to, da so se ga lotili zgolj srednje hudi simptomi.

Poglej si iskren intervju Williama in Kate o njihovem trenutnem družinskem stanju:

Iz Los Angelesa pa se je oglasil tudi princ Harry, ki je v ločenem intervjuju povedal, da ...

... ga zelo žalosti, da ne more biti bližje svoji družini, zato še toliko bolj izkoristi vsak trenutek s sinčkom Archijem.

Za očeta in babico Harryja zelo skrbi, slišijo pa se preko video klicev. V navezi naj bi bil tudi z bratom, Kate in svojimi nečaki, ki bi naj po poročanjih svojega zabavnega strica zelo pogrešali.

Z Meghan sta sicer v boju proti Covid-19 pomagala z donacijo v višini 120.000 dolarjev, prostovoljno pa tudi dostavljata hrano socialno šibkim prebivalcem Los Angelesa. 

Bravo! 👏🏻

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Meghan Markle: Poglej njen PRVI nekraljevski stajling, popoln za karanteno (+ kako ga posnemaš)

Priporočamo tudi: Tanja Žagar RAZKRILA imenitno stolpnico, v kateri živi 😍 (Cosmo bi tudi!)