TA estradnica je PRVA ljubezen princa Williama, spoznala ju je princesa Diana

Le kaj je na to priznanje dejala Kate Middleton? 🤔

TA estradnica je PRVA ljubezen princa Williama, spoznala ju je princesa Diana (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2021

Zgodbo je javnosti razkrila kar manekenka sama, imamo pa še en dokaz več, kako zelo je Diana oboževala svoja sinova. 

V najstniških letih je Williama prevzela ena in edina Cindy Crawford, ki jo danes mlajša generacija bolje pozna kot mamo Kaie Gerber, ki je več kot uspešno stopila v čevlje svoje mame, in je trenutno med najbolj priljubljenimi modeli na svetu. 

Ko je za sinovo simpatijo izvedela princesa Diana, je poklicala Cindy in jo povabila na obisk. Lepotico je seveda klic čisto šokiral, o spominih na princeso pa je povedala tole 👇:

"Sprva sem bila šokirana nad tem, da jo bom čisto zares imela priložnost spoznati, potem pa sem bila šokirana nad tem, kako prizemljena je. Oboževala sem princeso Diano, res sem jo oboževala. Bilo je, kot da klepetam s prijateljico. Zares je bila uglajena in pravi primer moderne princese.

Vedela sem, da me William močno želi spoznati, zato me je Diana tudi poklicala. Spomnim se, da sem dolgo, dolgo razmišljala, kaj naj oblečem in se na koncu odločila za črno obleko. "

Cindy je sicer moško domišljijo burila predvsem z reklamo za podjetje Pepsi, ki ima še danes kultni status, bila pa je tudi priljubljen obraz modne hiše Versace.

Preberi še:

In kako je prvo Williamovo simpatijo komentirala Kate Middleton?

Glede na to, da je sama v najstniških letih oboževala fantovske pop senzacije, se je priznanju zagotovo iz srca nasmejala.

Se spomniš svoje prve simpatije? 😳 Zaupaj nam v komentar! 

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Uau! Poglej krasno hčerkico Iris Mulej (je to najlepši estradni otrok pri nas? 😍)

Priporočamo tudi: Denise Dame RAZKRILA afero z NAJ slovenskim glasbenikom (ne, ne z Janom Plestenjakom)