Tina Gorenjak o izbrancu iskreno kot še nikoli: "Zelo dolgo sploh nisem vedela, da ..."

1. 4. 2024
Tina Gorenjak o izbrancu iskreno kot še nikoli: "Zelo dolgo sploh nisem vedela, da ..." (foto: Saša Kovačič)
Saša Kovačič

Priljubljena igralka je spregovorila o svojem ljubezenskem življenju in svojem partnerju.

Priljubljena igralka Tina Gorenjak je konec oktobra lani sporočila, da je februarja lani ponovno zbolela za rakom. Takrat je dejala, da so se ji v zadnjem času zgodile čudovite reči. Našla je partnersko ljubezen in izšla je njena prva knjiga Najti ljubezen. "Februarja sem ponovno zbolela za rakom. Dobra novica - ni bila ponovitev prve bolezni, kar pomeni, da je bilo zdravljenje takrat več kot uspešno. Slaba novica - ta oblika raka zdaj, je bila agresivna, hitrorastoča, nagnjena k metastaziranju in zelo redka. Tokrat ni bilo druge pomoči in dobesedno čez noč se je moj svet obrnil na glavo," je takrat zapisala.

Ne spreglej:

Zdaj je po več mesecih kemoterapij, operacijah in obsevanjih bolezen ponovno premagala in dokazala, da je zares prava borka. O svojem boju je zdaj spregovorila v intervjuju za portal Siol.net, kjer pa je spregovorila tudi o svojem partnerju, ki ji je v času bolezni neomajno stal ob strani. Čeprav Tina identitete svojega partnerja ne želi razkriti, je povedala, da je ta ljubezen svetlobna leta boljša od preteklih.

Saša Kovačič

"Prvič se počutim, da me ima partner rad resnično takšno, kot sem. Res je, da se poznava že zelo dolgo. Zelo dolgo sploh nisem vedela, da me je osvajal. Dolgo časa je potreboval, da je pokazal svoj pravi obraz, ampak ne v slabem smislu. Nisem vedela, da je tako super, da me ima res rad in da si resnično želi biti z mano," je novinarki Sabini Bravec zaupala Gorenjakova.

S partnerjem sta bila skupaj že pred drugo boleznijo in ko je izvedela za svojo diagnozo mu je povedala, da ne bo lahko. Rekla mu je: "Če misliš, da ne boš zmogel, in si tega ne želiš, ne bom jezna, če se posloviva. V času zdravljenja se namreč ne morem spraševati, kako je on, ali hoče biti z mano, ali sem mu odveč. Takrat me je samo pogledal in rekel, kaj govorim. V celem letu zdravljenja enkrat samkrat nisem dobila občutka, da mi ne bi stal ob strani. Prej si nisem upala trditi, da je to prava ljubezen. Zdaj si. Mislim, da bi bila krivična, če ne bi na glas povedala, kako super je."

Tina, res si super ženska! ❤️

Morda te zanima še: Kdo je svetlolaska, ki je v Dallasu na vsakem koraku z Dončićem? In ne, ni Anamaria (VIDEO)

Preberi tudi: Gregor Trebušak razkril, da mu je TA priljubljena voditeljica na začetku povzročala velike težave