Kdo je svetlolaska, ki je v Dallasu na vsakem koraku z Dončićem? In ne, ni Anamaria (VIDEO)

1. 4. 2024
Kdo je svetlolaska, ki je v Dallasu na vsakem koraku z Dončićem? In ne, ni Anamaria (VIDEO) (foto: Profimedia)
Profimedia

Mnogi so prepričani, da ima sanjsko službo. 

Mlada Američanka Becca Genecov ima službo, ki ji jo zavida marsikdo. Becca na vsakem koraku spremlja igralce kluba Dallas Mavericks, tudi Dončića, saj upravlja družbena omrežja kluba in skrbi za javno podobo igralcev. Ravno ona je tista, ki ujame vse vragolije, ki jih na parketu izvaja razigrani Dončić. Becca Dončićevega profila na Instagramu ne upravlja, pri tem pa se pošali: "Če bi ga, bi vedeli. Fotografije potem ne bi bile tako obrezane."

Na portalu N1 smo zasledile intervju z njo, saj je Becca v Slovenijo prišla kot gostja dogodka Dan družbenih omrežij, ki ga je organiziral Marketing magazin. Becca pravi, da je "samo dekle iz Dallasa", ki pa je izredno empatična. "Igralci mi morajo zaupati, sama pa moram razumeti, kaj čutijo, če nekaj želijo storiti ali pa nečesa ne želijo," pojasni.

Ne spreglej:

Becca pravi, da je izjemen privilegij, da lahko potuje z ekipo ali biti v slačilnici po tekmi, na kateri je Luka dosegel 73 točk. Ko že govorimo o Luki, naj povemo, kaj ji je Luka dejal, preden je odpotovala v Slovenijo: "Rekel mi je, da je vesel zame. Povedal mi je, da je država lepa in da moram videti Bled." 

Screenshot/N1

Upravljalka družbenih omrežij še poudarja, da je pomembno, da športnike počloveči. "Da ljudem pokažemo, da so tudi oni samo ljudje, ki imajo še druge interese in hobije. Da, igrajo košarko, ampak so tudi očetje, bratje, možje, vnuki … Zato je pomembno, da jih vidijo v drugih situacijah," še doda.

N1 poudarja, da je Luka v Sloveniji največja zvezda, ki jo imamo. Kakšna pa je njegova priljubljenost v ZDA? "Zagotovo je igralec, o katerem me vsi v Dallasu najpogosteje sprašujejo. Prav tako boste v mestu videli največ njegovih dresov. Toliko je naredil za Dallas, za našo košarko in za skupnost. Res ima veliko srce in zabavno ga je gledati. Ljudje ga imajo radi, res radi. /.../ Upamo, da nikoli ne bo odšel. Luka res sprejema mesto, navijače, rad živi v Dallasu, in mislim, da ga imajo ljudje tam zato tako radi," je razkrila Becca in le še potrdila, da je Dončić res človek z veliko začetnico. 

@dallasmavs All-Star was amazing, man 👍 #lukadoncic #amazing #nbaallstar #comedy #nba ♬ original sound - Dallas Mavericks

"Snemanje videov z njim in o njem je ena mojih najljubših stvari, ker je tako zabaven, veliko ljudi pa te njegove plati sicer ne bi videlo, saj je tako osredotočen na košarko," še razkriva Becca in zgornji videoposnetek je zagotovo eden od njih.

Si vedela recimo, da imajo v Dallasu enkrat letno slovenske tematske večere, ki jih sponzorira I Feel Slovenia? Takrat se celotna arena obleče v zeleno, pridejo Dunking Devils in to postane Lukova zabava. "Prav tako se med njegovim ogrevanjem vedno predvaja izključno slovenska glasba. Delamo vse, da se v Dallasu počuti kot doma. Počnemo že veliko in načrtujemo še več (nasmeh)," je še razkrila.

Morda te zanima še: "Moja mami me je rodila, ko je imela 39 let, oče pa 51 let" (resnična izpoved)

Preberi tudi: Mama Damjana Murka se je odzvala na njegovo delo in početje

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ