Veliki TEDENSKI horoskop razkriva, kaj te čaka med 1. in 7. aprilom (Pestro bo!) ✨

1. 4. 2024
Veliki TEDENSKI horoskop razkriva, kaj te čaka med 1. in 7. aprilom (Pestro bo!) ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami? ❤️

OVEN

Vedno bolj postajate kljub temu, da ste v svojem najboljšem obdobju nervozni, saj se v pogledu čustev že nekaj časa ne premaknete nikamor. Morda bi morali spremeniti cilj, ki ste si ga zastavili v preteklosti. Tako v domačem okolju, kot v službi boste težko razložili zakaj niste razpoloženi kot običajno, čeprav boste globoko v sebi zaznavali, da to ni najboljša poteza. Vikend boste z veseljem namenili skrbi za telo ter videz, privoščili si boste nekaj novega.

BIK

Sonce v znamenju ovna prinaša priložnost iskrenih soočenj, zato se nikar ne umikajte, ko bo o nečem potrebno spregovoriti. Brez zadržkov razprostrite svoja čustva, da bo situacija bolj jasna, ter za obe strani popolnoma razumljiva. Zadovoljni z razpletom se boste brez težav posvetili tudi vsem obveznostim. Želeli boste urediti vse kar ni končano ter poskrbeti za dolgoročen finančni načrt, ki bo zadovoljil željo po stabilnosti.

DVOJČKA

V teden, ki ga bo pričel obrat Merkurja v retrogradno smer boste stopili utrujeni in konfliktni, zato se izogibajte tistim, ki običajno iz vas izvabijo najslabšo plat osebnosti. Nemirni boste tudi proti koncu tedna, zato popazite, da se izognete raznim napakam in napačnim ocenam situacij ter ljudi. Vse kar vas obdaja se bo zaradi energije Sonca v znamenju ovna spreminjalo prehitro za vaš okus. 

Ne spreglej:

RAK

Obremenjenost bo v tednu pred vami popolnoma napačna izbira, saj vas bo energija Sonca v znamenju ovna prepričala, da je potrebno delovati bolj sproščeno ter zaupati v ugodne izide. Izkoristite svoje prednosti, še posebej takrat, ko bo nekdo pričakoval, da dodate noto kreativnosti. Na osebnem področju boste konec tedna, ko boste notranje pomirjeni lažje ujeli pravo bistvo ter razumeli vse situacije, ki vas bodo obdajale. 

LEV

Z energijo Sonca v znamenju ovna boste bolj samozavestni stopali naprej po skrbno začrtani poti. Čeprav boste opazili, da vas marsikaj moti, se nikar ne razburjajte po nepotrebnem. V sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom še enkrat preverite položnice in obveznosti, saj bi se v nasprotnem primeru lahko nekaj zakompliciralo. V soboto boste svojo energijo namenili aktivnemu raziskovanju na osebnem področju. 

DEVICA

Odpirajo se nove priložnosti, kljub retrogradnemu Merkurju boste znali na področju kariere narediti ustrezne korake, kar se bo zagotovo poznalo tudi na bančnem računu. Notranja moč se bo prebudila takrat, ko se bo v določeni situaciji potrebno odločno postaviti zase. Čez vikend, ko se boste povezali z energijo lune v ribah, če boste budno opazovali marsikaj naučite, predvsem na čustvenem področju.

Preberi tudi:

TEHTNICA

Tisti, ki se ves čas nad nečim pritožujejo vas lahko potegnejo v svoj krog, zato se umaknite vsem negativnim situacijam in poiščite trenutek zase. V četrtek, ko bo luna v vodnarju, boste znali na področju kariere ali izobraževanja pomembno zadevo iznajdljivo popeljati k realizaciji. Nikar v soboto, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom ne iščite konfliktov za vsako ceno, saj bi se lahko z nekom preveč divje zapletli v nesmiselno argumentiranje.

ŠKORPIJON

Stanje na področju medsebojnih odnosov bo kljub temu, da se Merkur začne gibati retrogradno stabilno. Izkazalo se bo, da ste v določeni situaciji, ki vas že nekaj časa po tihem skrbi imeli prav. S sočutnim pristopom boste sposobni zgraditi dobre odnose. Upoštevajte čez vikend, ko se boste največ časa nahajali doma močno intuicijo. Ne obremenjujte se, če so pričakovanja nekoga, ki vam veliko pomeni visoka, še imate čas, da vse skupaj dogradite. 

STRELEC

Priznali si boste, da vas nekaj moti, ter da se zavedate napake, ki je bila storjena. Kljub temu, da se običajno radi soočate, ne boste prepričani, da ste zares pripravljeni, saj vam nekaj še vedno ne bo dovolj jasno. Kljub zahtevnim nalogam, ki se bodo skozi teden kopičile, boste nasmejani. Znašli se boste, tudi če boste v časovni stiski. Z dobro samopodobo ter dvignjeno glavo boste v soboto in nedeljo poskrbeli, da bo povsod kjer boste zelo razigrano. 

Priporočamo ti tudi:

KOZOROG

Z energijo Sonca v znamenju ovna si boste želeli doseči še več kot v preteklem obdobju. Pomembno bo, da najprej preverite, kje delate napako ter poiščite lažjo pot. Posvetili se boste tistim stvarem, ki vas motivirajo, zato lahko pričakujete dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do napredka na osebnem področju. Marsikoga boste v nedeljo presenetili s svojo odločnostjo in razumskim delovanjem. 

VODNAR

Ker se vam na področju kariere in financ ponuja več možnosti, bo izbira zaradi prehoda Merkurja v retrogradno fazo težka. Ne spregovorite na glas, dokler ne boste povsem prepričani. Ko vas bodo ves čas prosili za usluge, ne pozabite tudi nase in na svoje potrebe. Na čustvene področju se ne navezujte na nakopičene dvome, ampak raje sprejmite kar vam je ponujeno. Nekdo vas bo opozarjal in sposobni boste priznati, da ima tokrat prav. 

RIBI

Ključ do stabilnosti na poslovnem in finančnem področju se bo skrival v tem, da boste vedeli več, kot se od vas pričakuje. Če želite delovati v skupini, boste morali najprej razmisliti, ali ste se sedaj, ko Merkur potuje retrogradno resnično sposobni prilagajati. O svojih odločitvah na področju ljubezni nikar preveč ne dvomite, tudi če se boste na trenutke počutili prazno in nezadovoljno. Bodite odločni ter skušajte vztrajati do konca.

Pripravil: Horoskop.si

Morda te zanima še: Ženske, ki so rojene v teh 3 znamenjih, v letu 2024 čaka prelomna življenjska sprememba

Preberi tudi: Ta 3 horoskopska znamenja redko dajo drugo priložnost (in skoraj nikoli ti ne bodo oprostili)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ