Gregor Trebušak razkril, da mu je TA priljubljena voditeljica na začetku povzročala velike težave

1. 4. 2024
Gregor Trebušak razkril, da mu je TA priljubljena voditeljica na začetku povzročala velike težave (foto: POP TV)
POP TV

Celotna situacija mu je na delovnem mestu na začetku predstavljala velik izziv.

Evropski nogometni spektakel Euro 2024 se nam že hitro približuje in naši slovenski reprezentanti se bodo že čez slabe tri mesece odpravili v Nemčijo, kjer se bodo borili za najvišje uvrstitve. POP TV je zato pripravil prav posebno oddajo Vsi za naše!, s katero je želel slovenski javnosti približati reprezentante, ki bodo zastopali naše barve.

Ne spreglej:

Oddaja ima 12 epizod, v katerih so naši nogometaši predstavljeni v prav posebni luči, oddajo pa vodita prekaljena voditelja Sanja Modrić in Gregor Trebušak. In čeprav je Gregor voditelj že več kot 15 let, je priznal, da ga je v tej oddaji ponovno srečala trema. Pomembno vlogo pri tem je igrala tudi njegova sovoditeljica.

"Priznam, da sem imel in imam največji “strah” pred Sanjo. Vsi vemo, kako odlično opravlja svoje delo. Zato je bilo ob snemanju prve oddaje več treme, kot bi bilo treba. Sem jo pa na prvem snemanju pričakal z rožo. Saj veste, 12 ponedeljkov bova skupaj in je le treba vložiti nekaj v pravo energijo," je povedal za Žurnal24.

POP TV

Kljub temu pa je bil takoj za, ko so mu ponudili delovno mesto. "No, v resnici je z njo in ekipo zares preprosto delati. Maja Kos točno ve, kaj hoče, midva s Sanjo pa to narediva," je še dodal za zgoraj omenjeni portal. Skupaj s Sanjo pa sta komentirala tudi, kako zelo pomembno je, da naše reprezentante v Nemčijo pospremimo v pravi luči.

"Nogomet ni samo šport, gre dejansko za najbolj pomembno postransko stvar na svetu. Gre za milijone na stadionih, milijone v navijaških conah in milijarde pred televizijskimi ekrani. Zato je prav, da naše heroje v Nemčijo pospremimo, kot se spodobi in skupaj odštevamo do prvenstva, ko bomo drugič v samostojni Sloveniji stiskali pesti in zadrževali dih," skupaj pravita Sanja in Gregor. 

Katere slovenske reprezentante pa boš lahko videla v oddaji? "Odigrali smo partijo namiznega tenisa z Benjaminom Šeškom, v domovih so nas sprejeli Jaka Bijol, Sandi Lovrić, Jan Mlakar in Petar Stojanović. V Gradcu smo izvedeli, kdo bo očka, Jasmina Kurtića smo obiskali na Tirolskem, z Benjaminom Verbičem, Andražem Šporarjem in Adamom Gnezdo Čerinom smo v Atenah slavili derbi, v Madridu pa nam je vrata odprl Jan Oblak," pripoveduje urednica oddaj, Maja Kos. Novinarji pa so se pogovorili tudi z legendarnim predsednikom UEFE Aleksandrom Čeferinom.

Morda te zanima še: Kdo je svetlolaska, ki je v Dallasu na vsakem koraku z Dončićem? In ne, ni Anamaria (VIDEO)

Preberi tudi: Mama Damjana Murka se je odzvala na njegovo delo in početje

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ