Tina Gorenjak je ob praznovanju rojstnega dne pokazala svoje 'nove laske' (FOTO)

10. 7. 2024
Tina Gorenjak je ob praznovanju rojstnega dne pokazala svoje 'nove laske' (FOTO) (foto: Instagram/Tina Gorenjak)
Instagram/Tina Gorenjak

Priljubljena igralka je nedavno praznovala svoj rojstni dan in objavila prav posebno fotografijo.

Priljubljena igralka Tina Gorenjak je februarja lani ponovno zbolela za rakom. Takrat je dejala, da so se ji v zadnjem času zgodile čudovite reči. Našla je partnersko ljubezen in izšla je njena prva knjiga Najti ljubezen. "Februarja sem ponovno zbolela za rakom. Dobra novica - ni bila ponovitev prve bolezni, kar pomeni, da je bilo zdravljenje takrat več kot uspešno. Slaba novica - ta oblika raka zdaj, je bila agresivna, hitrorastoča, nagnjena k metastaziranju in zelo redka. Tokrat ni bilo druge pomoči in dobesedno čez noč se je moj svet obrnil na glavo," je takrat zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Zdaj je po več mesecih kemoterapij, operacijah in obsevanjih bolezen ponovno premagala in dokazala, da je zares prava borka. Ta teden je Tina praznovala svoj 52. rojstni dan in ob tej priložnosti objavila prav posebno fotografijo. Na njej je Tina nasmejana, sproščeno gleda v kamero, pod njo pa je zapisala: "V svoje novo leto sem vstopila z novo energijo, novim veseljem, novimi prepričanji in novo vizijo.
In tudi z novimi laski, ki jih zdaj ponosno razkazujem soncu in vetru ter novim oprsjem."

Kljub temu pa je imelo njeno praznovanje tudi žalostno noto: "Hvaležna, vesela in optimistična. Na isti dan je žal umrla tudi draga in ljuba oseba. Gospa je sicer imela častitljivih 92 let, a jo bomo zelo pogrešali," je zapisala. Dodala pa je tudi, da je to več kot opomnik, da čas hiti in da ni časa za slabo voljo, bedaste malenkosti, "sekirancijo" in podobne nepomembnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gorenjak (@tinagorenjakofficial)

Za priljubljeno igralko je res leto preizkušenj in novih začetkov, našla pa je tudi ljubezen. Aprila je namreč Tina za portal Siol.net spregovorila tudi o svojem partnerju, ki ji je v času bolezni neomajno stal ob strani. Čeprav Tina identitete svojega partnerja ne želi razkriti, je povedala, da je ta ljubezen svetlobna leta boljša od preteklih.

"Prvič se počutim, da me ima partner rad resnično takšno, kot sem. Res je, da se poznava že zelo dolgo. Zelo dolgo sploh nisem vedela, da me je osvajal. Dolgo časa je potreboval, da je pokazal svoj pravi obraz, ampak ne v slabem smislu. Nisem vedela, da je tako super, da me ima res rad in da si resnično želi biti z mano," je novinarki Sabini Bravec zaupala Gorenjakova.

S partnerjem sta bila skupaj že pred drugo boleznijo in ko je izvedela za svojo diagnozo mu je povedala, da ne bo lahko. Rekla mu je: "Če misliš, da ne boš zmogel, in si tega ne želiš, ne bom jezna, če se posloviva. V času zdravljenja se namreč ne morem spraševati, kako je on, ali hoče biti z mano, ali sem mu odveč. Takrat me je samo pogledal in rekel, kaj govorim. V celem letu zdravljenja enkrat samkrat nisem dobila občutka, da mi ne bi stal ob strani. Prej si nisem upala trditi, da je to prava ljubezen. Zdaj si. Mislim, da bi bila krivična, če ne bi na glas povedala, kako super je."

Ne spreglej: