Kaj napoveduje tedenski horoskop za tvoje znamenje med 8. in 14. julijem? ✨

8. 7. 2024
Kaj napoveduje tedenski horoskop za tvoje znamenje med 8. in 14. julijem? ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

OVEN

V začetku tedna, ko se bo Venera še nahajala v znamenju raka, bo pomembno, da se odklopite od vsakdanjika, ki vas vleče v stres in se posvetite sebi. Naklonjeni boste bolj globokim premikom, ki vas dolgoročno vodijo k osebnemu zadovoljstvu. V vsem, česar se boste tudi v drugi polovici tedna lotili, boste našli nekaj spodbudnega in pozitivnega. Razočarani boste le na področju čustev, saj se bo v nedeljo nekaj, v kar ste močno verjeli obrnilo v negativno smer.

BIK

Vezani biki in bikice boste imeli zaradi prehoda Venere iz občutljivega raka v pogumnega leva manj sreče kot običajno. Če imate skrivnost, ki je ne želite deliti, bodite, da se ne zarečete zelo previdni, ko boste z zanosom razlagali nekaj pomembnega. V četrtek prehaja Venera v znamenje leva, zato bodo misli razpršene, vi samozavestni, rezultati vašega dela pa pozitivni. Poslovili se boste od varnosti in zanesljivosti, saj si boste zaželeli nekoliko tvegati. 

DVOJČKA

Sonce, ki se nahaja v znamenju raka vam bo omogočilo realizacijo čustvenih zadev in prebudilo zaupanje, povezano z nasprotnim spolom. V kolikor vas nekdo v preteklem obdobju ni bil pripravljen poslušati, poskusite znova, saj bodo pogoji veliko boljši. Izrazite svoja čustva in sprejmite brez pripomb odgovor nasprotne strani. Samski, zopet vas bo zamikal nekdo, s katerim ste bili nekoč močno povezani. Morda je kriva le energija raka, ki prebuja preteklost.

Preberi tudi:

RAK

V začetku tedna, ko se bo luna nahajala v znamenju leva vam lahko uspe speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije in občutka, da vas nič ne more ustaviti. V odnosu z ljubljeno osebo ste bili v zadnjem času zadržani, zato se skušajte konec tedna, ko se bo Venera nahajala v levu spontano približati ter zadeve zakrpati. Odgovornost, ki vam bo v nedeljo, ko nastopi Prvi krajec zaupana, vzemite resno ter naredite kar se bo od vas pričakovalo brez nerganja. 

LEV

V začetku tedna bo pomembno zavedanje, da vsaka dobro opravljena naloga sedaj ali kasneje veliko šteje. Ko boste poskušali narediti vtis poudarite predvsem tiste lastnosti, na katere ste zelo ponosni. Zdravstveno področje bo proti koncu tedna nihalo, saj se nikakor ne boste znali sprostiti. Idej bo v mislih ogromno, še posebej kreativnih, ki jih bo v soboto prebudila energija lune v znamenju tehtnice. Težjim opravkom se boste tokrat raje izognili.

DEVICA

Neučakani boste, čeprav se bo vse odvijalo v želeni smeri. V sredo, ko se bo luna nahajala v vašem znamenju, boste pozorni na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila pozornost in vas čeprav je drugi ne bodo niti opazili, vznemirila. Ugotavljali boste, zakaj se vedno zapletete namesto da bi delovali spontano. V soboto in nedeljo vam srečo prinaša Venera v levu, ki bo čustva postavila na pravo mesto. 

Morda te zanima še:

TEHTNICA

Vsa neskladja, ki vas oddaljujejo od zastavljenih ciljev se z energijo Merkurja v znamenju leva umikajo, zato čim prej naredite prostor za povezovanje, ki vam prinaša dobre rezultate. Tudi če ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, vztrajajte. Na čustvenem področju boste v soboto in nedeljo, ko boste na vsak način želeli nekaj razčistiti, potrebovali več potrditev kot običajno, kar lahko ljubljeno osebo zmede.

ŠKORPIJON

Nekaj vas bo v začetku tedna močno zmotilo. Po daljšem razmisleku si boste priznali, da bi vendarle morali nekaj narediti drugače. Lažje vam bo, če prisluhnete nekomu, ki vam lahko pomaga rešiti zapleteno situacijo. Čeprav se vam bo na trenutke zdelo, da vaše želje niso uslišane, boste hitro spoznali, da ste na pravi poti. Trdno boste v soboto in nedeljo, tudi na ljubezenskem področju prepričani vase, zato se mnenja drugih ne boste ozirali. 

STRELEC

Najbolj vas bo v ponedeljek, ko bo luna v levu in bo najbolj pomembno da ste pohvaljeni razveselilo, da vam bodo priznali, da ste pri določeni zadevi imeli prav. Na trenutke boste s polno glavo modrih idej nenavadno nemirni, zato pazite, da ne spregledate kakšen pomembne zadeve, povezane s financami. Sveže zaljubljeni strelci in strelke, boste želeli z ljubljeno osebo v soboto in nedeljo preživeti čim več prostega časa. 

Preberi še:

KOZOROG

Vse, kar bo v začetku tedna, ko se bo Venera še nahajala v raku negotovo in pod vprašajem, vas naj ne vznemiri preveč, saj bo zmeda le kratkoročna.  Določenim stvarem boste morali nameniti več pozornosti, saj prihaja nekaj, česar ne poznate. Skušajte raziskovati bolj spontano. Morda je čas, da se na področju ljubezni konec tedna nekoliko distancirate od napornih trenutkov v katerih se nahajate že nekaj časa. Samski, zanimiva oseba bo končno naredila korak. 

VODNAR

Izognite se raznim špekulacijam in govoricam, saj vas vodijo le v notranje napetosti in slabo voljo. Na prvo mesto postavite tiste, ki znajo v stvareh in ljudeh poiskati tudi pozitivno plat. Na ljubezenskem področju se proti koncu tedna, ko Venera prehaja v znamenje leva pripravite se na nekaj neprijetnih naključij, ki lahko prebudijo večje dvome. V družinskem okolju bo v nedeljo pomembno, da sprejmete, da nekdo razmišlja čisto drugače. 

RIBI

Z energijo Merkurja v znamenju leva bo imelo vse, kar se bo odvijalo na področju kariere in denarja pozitiven pridih. Čeprav vas bo določena besedna fraza sodelavca najprej šokirala, jo sprejmite, saj ne bo v ozadju nobenih slabih namenov. Zaupajte vase tudi takrat, ko se boste morali odzvati na nekaj neznanega. V nedeljo, ko nastopi Prvi krajec pričakujte družinska strinjanja in napredne pogovore, ki vas bodo notranje pomirili.

Pripravil: Horoskop.si

Preberi še: