Sploh veš, s kom si deliš posteljo? To so najboljši (in najslabši) možje glede na astrološko znamenje

28. 6. 2024
Sploh veš, s kom si deliš posteljo? To so najboljši (in najslabši) možje glede na astrološko znamenje (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj naredi popolnega partnerja?

Ne glede na to, ali imamo v glavi svojo vizijo popolnosti ali pa se zanašamo na vse, kar smo kdaj prebrali v revijah, nekaj je gotovo – ko gre za to temo, smo polni predsodkov. A kljub temu je dejstvo, da ženske hrepenimo po varnosti. Čeprav smo zelo sposobni živeti samostojno, neodvisni od dohodkov drugih, temveč od lastnih, nam je nekako veselo pri srcu, ko vemo, da nam bo vse dobro in da imamo nekoga, ki nam stoji ob strani.

Želimo si ljubezni, nekoga, na kogar se lahko zanesemo in nekoga, ki nam bo v vsem absolutna opora in varnost, večina teh želja pa se v nas ustvari že v otroštvu, pa naj gre za želje od staršev, starih staršev ali družbe nasploh. To je dokaz, kako nam lahko astrologija pomaga na poti do tega, kar želimo. To so vse možnosti horoskopa, torej vsi možje astrologije, razvrščeni od najboljšega do najslabšega.

BIK

Pripadniki tega znamenja so trdni in zvesti. Ti moški nočejo varati, obožujejo svojo stabilnost in le redko želijo zazibati čoln. Ženske, ki so poročene z moškim bikom, se lahko štejejo za srečne, saj jih bo spoštoval do konca življenja. Z njim je lahko govoriti in ne želi si ničesar drugega kot živeti svoje življenje kot predan partner ženske, ki jo ljubi.

STRELEC

Moški strelec je izjemno romantičen in bo dal vse od sebe, da osreči žensko, ki jo ljubi. Je zvest in ljubeč partner, čeprav zna biti včasih nekoliko ljubosumen. Ljubiti in ceniti tega človeka pomeni imeti ob sebi osebo z velikim srcem in dušo in težko je najti nekoga, ki nam bo dal vedeti, da smo mu všeč tako zelo kot strelec.

RIBI

Moški ribe svojo partnersko vlogo jemljejo zelo resno in so zavezani ideji, da morajo finančno poskrbeti za svojo družino, hkrati pa morajo biti tudi romantični partnerji. Ljubljeni ženi bodo prinesli rože, skuhali večerjo in poskrbeli za orgazem življenja, in kljub temu, da so včasih preveč občutljivi, vsaj vemo, da se bodo vedno potrudili, da bi bili srečni.

KOZOROG

Moški kozorogi so ustvarjeni, da skrbijo za nas, tako finančno kot romantično in čustveno. Prepiri z možmi v tem horoskopskem znamenju se najpogosteje bijejo zaradi denarnih zadev, a kot zvesti partnerji so na samem vrhu lestvice najboljših mož. Poleg tega nam nikoli ne bo treba skrbeti, da se bo videval z drugimi ženskami, ker je za kozoroga samo ena.

LEV

Vsaka ženska, ki uživa v ideji, da se smeji s svojim partnerjem do konca življenja, bi si morala poiskati moža leva, saj se nihče ne ljubi bolj smejati kot ta moški. Je odličen partner, s katerim lahko brez večjih skrbi preživite življenje, nekdo, ki je zelo zvest in ki bo svojemu partnerju v absolutno oporo. Pa vendarle mora biti kakšna hiba in v Levovem primeru so to precej visoki kriteriji, ki pogosto zahtevajo veliko truda.

RAK

Možje raki so odlični partnerji, vendar bodite pripravljeni na dejstvo, da on svoj čas raje preživlja doma. Če bi lahko izbiral, bi delal od doma, preživljal čas doma in se zabaval na vse mogoče načine na istem mestu. Ne glede na to, kako gledate, so izjemno dobrodušni ljudje in edina težava je, da jih bomo včasih s težavo potisnili skozi vrata v zunanji svet.

DVOJČKI

Če nekomu nekako uspe pridobiti dvojčka, da se zaveže, bo imel predanega ljubimca za vse čase. Možje dvojčki so čudeži narave, če z njimi dobro ravnamo. Običajno so preveč občutljivi in ​​rahlo jezni, ko se počutijo nespoštovani, in čeprav fizično nočejo oditi, lahko mentalno odtavajo. Vendar, dokler smo dobri do njih, lahko pričakujemo enako v zameno.

ŠKORPIJON

Vsaka, ki je poročena z moškim škorpijonom, bo potrdila dejstvo, da zna igrati vroče in hladno. Verjetno ste padli na njegov lep videz in zapeljive obljube – in te obljube bo izpolnil, čeprav vas bo morda držal na trnih, ko se boste počutili popolnoma varne z njim kot vašim zvestim partnerjem.

OVEN

Ovni radi skrbijo za svoje ženske in radi zagotavljajo finančno varnost, vendar je težava v tem, da težko ostanejo zvesti. Enostavno jim ni všeč monogamija in čeprav se trudijo, in to resno, so pogosto prvi v zakonu, ki varajo. Seveda bi bila prva obrambna ali preventivna obramba vseh, da bi se pogovarjali o tej temi, ker so na srečo vedno odprti za pogajanja, vendar ne upajte, da jih boste uspeli obrzdati in ukrotiti.

DEVICA

Moški devica ima vedno najboljše namene izpolniti vse sanje ljubljene ženske, povsem druga stvar pa je, ali mu bo to dejansko uspelo. Čeprav si ta moški želi biti najboljši, to pričakuje tudi od partnerke, težava pa je v tem, da pogosto niti sam ne ve, kaj točno bi izpolnilo njegova pričakovanja. Njegove zahteve so lahko nore in nerealne in zlahka postanejo tisto, kar ga bo odtujilo od vseh.

VODNAR

Redkokdo ima bolj častne in iskrene namene od pripadnikov tega znamenja, tako v življenju nasploh kot v zakonu, a težava je v tem, da so ti moški pogosto sanjači in so včasih stvari, ki jih imajo v mislih, enostavno nerealne. . Ko se poročita, imata zelo dobro predstavo o tem, kaj želita od tega zakona, vendar je večino časa tisto, kar si želita, nemogoče doseči. Prav tako niso preveč odprti za pogovore o morebitnih zakonskih težavah, zato se komunikacija z njimi pogosto zdi, kot da gre vse, kar povedo, na eno uho in ven iz drugega.

TEHTNICA

Moški tehtnice so zelo odprti, zelo karizmatični in privlačni, kar pomeni, da jih bodo druge ženske privlačile enako kot njihove žene. Čeprav je to nekaterim morda laskavo, je slaba stvar ta, da so moški tehtnice tako prijazni, da bodo na koncu drugi ženski naredili uslugo in morda celo spali z njo, samo da ji bo lažje, če ga bo za to prosila. Res si želijo biti zvesti ljubimci, vendar so do vseh ostalih preprosto preveč prijazni, kar je lahko velika težava, ko gre za zvestobo.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: