Po novici, da je zbolela za rakom, se je zdaj Tanja Žagar zopet oglasila in sporočila, da ... (FOTO)

8. 7. 2024
Po novici, da je zbolela za rakom, se je zdaj Tanja Žagar zopet oglasila in sporočila, da ... (FOTO) (foto: Facebook.com/tanjazagar)
Facebook.com/tanjazagar

Tanja, drži se. ❤️

Pred enim tednom je priljubljena pevka Tanja Žagar sporočila, da je zbolela za rakom dojke. Novico je skupaj s fotografijo njene 'nove' kratke pričeske delila na Facebooku točno na njen 42. rojstni dan. Dodala je dolg zapis, v katerem je razložila njeno pot in kako je sploh izvedela, da ima raka. Tanja je prestala kemoterapije in operacijo, zdaj pa jo čakajo še obsevanja.

Pod prvo objavo se je zvrstilo ogromno komentarjev znanih in manj znanih Slovencev, ki so ji zaželeli vso srečo in poslali dobro energijo. "Rada bi se vam iz srca zahvalila za vse vaše čestitke, dobre želje, lepe misli, besede spodbude in podpore, ki ste mi jih namenili v teh dneh. Berem, berem in še bom brala, saj ne želim nikogar izpustiti. Čutim, kako med nami kroži tista prava, dobra, pozitivna energija in to je to!!! 😘To potrebujemo! 💪 Če bi lahko bi vsakega posebej objela, a ker to žal ni mogoče, vas pa močno stiskam takole na daljavo in vam pošiljam veliko "žagarske" dobre volje!" je zapisala pod novo objavo, ki jo je objavila na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Tanja Žagar je kot vedno polna energije in zagotovo komaj čaka, da se vrne na odre. In ni edina, saj smo prepričane, da veliko njenih poslušalcev že komaj čaka, da v roke zopet prime mikrofon. "Upam in verjamem, da si dandanes večina žensk redno pregleduje dojke, a bi vas vseeno želela tudi sama spodbuditi k rednim pregledom. Ne govorim le o samopregledovanju, ampak tudi o rednih pregledih pri zdravniku," je izpostavila v zapisu in s tem spodbudila vse ženske, da si redno pregledujemo dojke.

Preberi še: