Velika drama v Poroki na prvi pogled: Olga po žaljivih komentarjih zapustila moža in odvihrala

2. 4. 2024
Velika drama v Poroki na prvi pogled: Olga po žaljivih komentarjih zapustila moža in odvihrala (foto: Planet TV)
Planet TV

Na Olgo so se na svečani večerji spravili tudi ostali kandidati, ki so izrekli kar nekaj neprimernih opazk.

Včerajšnja epizoda Poroke na prvi pogled je ponovno postregla s precejšnjo količino drame. Tokrat se je pogovor kandidatov vrtel okoli Olge, na račun katere je bilo izrečenih kar nekaj zelo neprimernih pripomb. Še posebej sta si jo privoščila Kristijan in Andrej, slednji pa je celo pripomnil, da se mu zdi, da Olgo bolj zanimajo ženske, saj v pozdrav vedno objame druge kandidatke.

Ne spreglej:

Olga je dejala, da se ji ta izjava zdi ogabna, močno pa jo je zmotilo, da se ji njen mož Miha ni postavil v bran. Poleg tega je tudi Miha imel kar nekaj neprimernih izjav, ki bi jih lahko označili za gostilniški humor. To se je pokazalo tudi takrat, ko so možje svojim lepšim polovicam očitali, da imajo okoli sebe nekakšen zid, nakar je Miha začel govoriti o poskusni dobi in plezanju čez Kitajski zid.

Planet TV

"Meni tudi kaj stoji, a ne zid," je izjavil in pošteno razjezil svojo ženo Olgo. "Ne dovolim več poniževanja svojega dostojanstva," je ta kasneje povedala v kamero. Miha je začutil, da je nekaj narobe in se ob povratku domov želel pogovoriti s svojo ženo. "Nisi se postavil na mojo stran. Podprl si Andreja in Kristijana, ki sta me izzivala zaradi mojega zanimanja za ženske. To je prvo. Drugo. Ne vem zakaj, se tako veseliš teh ogabnih šal, ki se tičejo genitalnih zadev in so pod pasom, potem ko sem te prosila, da se ne spuščaš na tak nivo, ker mi gre to na živce. Na takem nivoju ne morem komunicirati. V prisotnosti žensk se tako ne izraža," mu je povedala Olga in dodala: "Mene brani mož. Če me ne, potem je neki mehkužec, ki se pretvarja, da je moj mož."

Planet TV

Miha se z njo ni strinjal in jo je vprašal, zakaj se potem do njega ne obnaša kot žena in namesto z njim hodi naokoli objeta z Ireno. To je bila kaplja čez rob in Olga je znorela. "To je noro. Idiot je pač popoln idiot," je rekla in odvihrala iz stanovanja. Njena jeza je bila tako velika, da je niti producentka šova ni mogla priklicati. 

Olga pa je očitno potrebovala le nekaj časa zase - kasneje, ko se je pomirila, se je namreč vrnila nazaj domov in se udeležila srečanja s strokovnjaki. Odnosu med Olgo in Mihom ne kaže prav dobro, kljub temu, da so bili njuni prvi vtisi na začetku zelo pozitivni. Čas pa bo pokazal, če se da še kaj rešiti.

Morda te zanima še: Oooo, Katja Jevšek je nazaj! Poglej, kako dobro izgleda eno leto po rojstvu hčerke (FOTO)

Preberi tudi: Peter Prevc zdaj naglas in brutalno iskreno povedal tisto, kar njegova sestra Nika ni želela