Peter Prevc zdaj naglas in brutalno iskreno povedal tisto, kar njegova sestra Nika ni želela

1. 4. 2024
Peter Prevc zdaj naglas in brutalno iskreno povedal tisto, kar njegova sestra Nika ni želela (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Petra že zdaj močno pogrešamo. ❤️

Peter Prevc je po koncu kariere spregovoril v številnih intervjujih in čisto vsak od njih ponuja kakšne nove informacije. Tudi njemu skozi dolgoletno kariero medijske aktivnosti niso bile najbolj pri srcu in zagotovo se še spomniš, kako je bil na samem začetku sramežljiv pred kamero.

Ne spreglej:

Njegova sestra Nika Prevc je v minuli sezoni zablestela in osvojila veliki kristalni globus. Na samem začetku njenega niza uspehov pa so jo številni izpostavili zaradi njenega pojavljanja pred kamero. Nekateri gledalci namreč kritizirajo njene izjavo po koncu tekem, saj je bila redkobesedna. "Saj ne vem, kaj bi povedala. Vse sem pokazala na tekmi," je za slovensko nacionalno televizijo povedala po eni izmed tekem. Zdaj pa je Peter Prevc povedal nekaj, kar pojasni vse.

Profimedia

Peter Prevc je za portal Sportklub razkril, da gredo medijske aktivnosti njegovi mlajši sestri na živce: "Niki gre zdaj to zares še na živce. Poleg tega je precej zaprta oseba, ki ne bo sama stopila med ljudi in se z vsemi povezala. Je podobna meni, ko stopim v prostor in bi se najraje za pol ure skril v kot, da vidim kako stvari funkcionirajo in se šele nato pridružim. Tudi ona bo imela glede tega težko nalogo. Je pa po drugi strani v Sloveniji zdaj malce drugače, saj je na vrhunski ravni ogromno športov. Ravno ta teden je bila na sporedu nogometna tekma s Portugalsko in je bila Planica z medijskega vidika hitro pozabljena. Morda te evforije ne zdržijo več tako dolgo, saj imamo zdaj nogomet, rokomet, odbojko, košarko, kolesarstvo, nenazadnje ne veš, kaj bo v hokeju napravil Anže Kopitar. Tega je toliko, da ljudje niti nimamo več časa spremljati le enega športa."

Kaj pa je športni velikan, kot je Peter Prevc povedal o prihodnosti smučarskih skokov? "Ne vem, če lahko sploh iskreno povem (smeh). Žal je trend zelo negativen. Gledanost jim upada, ob skakalnicah je vse manj gledalcev. Zaenkrat ne kaže dobro," je bil za omenjeni portal iskren Peter.

Morda te zanima še: "Moja mami me je rodila, ko je imela 39 let, oče pa 51 let" (resnična izpoved)

Preberi tudi: Kdo je svetlolaska, ki je v Dallasu na vsakem koraku z Dončićem? In ne, ni Anamaria (VIDEO)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ