Oooo, Katja Jevšek je nazaj! Poglej, kako dobro izgleda eno leto po rojstvu hčerke (FOTO)

2. 4. 2024
Oooo, Katja Jevšek je nazaj! Poglej, kako dobro izgleda eno leto po rojstvu hčerke (FOTO) (foto: POP TV)
POP TV

Je minilo že eno leto? 😍

Novembra leta 2022 smo izvedeli, da priljubljena voditeljica Katja Jevšek pričakuje prvega otroka, nato pa sta s partnerjem 3. aprila na svet pozdravila hčerko Luno Lu. "Luna Lu je končno tu! Malo smo se prej še sami pocrkljali, preden z vami ga bomo srali. Naš dan je 3. 4. 2023, naši gramčki so 3400, centimetrov se je 50 nabralo, lasje pa so tako dolgi, da rabimo že frizerja. Lubčke vsem," so takrat veselo novičko sporočili prek Instagrama.

Ne spreglej:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Luna Lu bo jutri dopolnila eno leto, mamica Katja pa se je včeraj vrnila pred televizijske ekrane. "Verjeli ali ne, od danes naprej bom spet z vami Katja Jevšek," je povedala uvodoma, nato pa odvodila vreme. Z veseljem smo jo spremljale, saj ima še vedno tisto prijetno energijo in nasmešek do ušes. Glede na to, da Katja vlogo voditeljice opravlja že 23 let, je po enem letu pred kamere stopila kot da sploh ni prenehala.

Poglej, kako izgleda Katja po vrnitvi iz porodniške:

POP TV

Za 24ur.com je razkrila, kako se znajde v dolgo želeni življenjski vlogi, kaj sta v prvem letu doživeli in kako se počuti zdaj, ko se je vrnila pred kamere. Za omenjeni portal je prav tako delila nekaj prikupnih fotografij s hčerko Luno Lu, katere pa si lahko ogledaš v njihovem članku TUKAJ. "Evo, jaz sem nazaj! Zelo sem srečna," je v spodnjem videoposnetku dejala Katja.

Katja pravi, da se je vesela, da se je vrnila na delo med ljudi, ampak jo ob tem spremlja cmok v grlu: "Tako kot verjamem, vsaka mama pred mano." Razkrila je, da je njuna hčerka prava šefica. "Majhno, nabrito, zvedavo, zabavno in zelo srčno. Še vedno se sprašujeva, kateri angelček nama jo je poslal. Ati pravi zase, da ima novo ime, Srečko," je dejala in razkrila, da je tudi Luna Lu izredno vesela deklica, kot njena mamica. "Pleše, poje, vriska, vse nas razveseljuje in nasmeji do solz. Je zala punčka, rada deli stvari in vsakemu podari nasmeh. Pravijo, da je zabavna po mamici, natančna po atiju. Če najde še tako majhno drobtinico, jo skrbno pospravi v usta," jo še opiše.

Samo poglej, kako prikupno deklico ima:

Katja Jevšek še pravi, da vse počnejo skupaj, saj drugače ne gre: "Mi trije smo eno." Jutri novopečena mamica pripravlja prvo rojstnodnevno zabavo, Luni Lu pa se bo verjetno le zdelo, da je dobila obiske, le da bodo zraven še baloni, darila in torta.

POP TV

Morda te zanima še: "A je to normalno?? Moja tašča od svojega sina zahteva ..." (klic na pomoč Celjanke)

Preberi tudi: Peter Prevc zdaj naglas in brutalno iskreno povedal tisto, kar njegova sestra Nika ni želela

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ