Znana Slovenka objavila prvo fotografijo po porodu otroka v kopalkah (in predala pomembno sporočilo)

9. 7. 2024
Znana Slovenka objavila prvo fotografijo po porodu otroka v kopalkah (in predala pomembno sporočilo) (foto: Instagram/Nika Vlahovič)
Instagram/Nika Vlahovič

Pred dvema mesecema sta se z možem razveselila prihoda njune hčerke.

Konec maja nas je razveselila novička, da sta Nika in Mark Vlahovič postala starša. Znana vplivneža sta veselo novičko o rojstvu hčerke potrdila na Instagramu, kjer sta objavila dve fotografiji iz porodnišnice in zapisala: "19. 5. 2024💕 Najlepši dan v najinem življenju. 🥹"

Na prvi fotografiji lahko vidimo ponosna starša, ki svojo princesko držita v naročju in se smehljata kameri. Na drugi fotografiji pa vidimo novopečenega očka Marka Vlahoviča, sicer sina slovenskega glasbenika Mikija Vlahoviča, kako hčerko drži v naročju. Sicer pa je na Instagramu fotografijo objavila tudi sestra Marka - Tia Vlahovič in zapisala: "Dobrodošla na svet tetkina mala princeska!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKA VLAHOVIČ (@nikavlahovic_)

Od prihoda njune punčke sta minila že skoraj dva meseca, v tem času pa sta ponosna starša razkrila, da je njuni prvorojenki ime Illa - njeno ime je Mark razkril v svoji pesmi Nostalgija. Zdaj pa je Nika pokazala tudi svojo postavo v bikiniju in zares izgleda fantastično. Na družbenem omrežju Instagram je namreč objavila svojo fotografijo v kopalkah in pod njo zapisala: “Poporodno telo, drugačno, kot je bilo prej. Malo mi je nerodno to objaviti, ampak veste kaj, sem zelo ponosna nanj, ker vem, koliko je neverjetno dejstvo, da sem v sebi nosila najin največji zakladek.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKA VLAHOVIČ (@nikavlahovic_)

Nika, zares si čudovita! ❤️

Ne spreglej: