Nataša Pirc Musar presenetila in razkrila: "Z Melanio Trump si še vedno pošiljava sporočila"

10. 7. 2024
Nataša Pirc Musar presenetila in razkrila: "Z Melanio Trump si še vedno pošiljava sporočila" (foto: Profimedia)
Profimedia

Se še spomniš, da je bila naša sedanja predsednica odvetnica nekdanje ameriške prve dame? No, zdaj vemo, da si še vedno dopisujeta (in kaj v sporočilih piše). 

Robert Roškar je v teh dneh na svojem Instagram profilu objavil izredno zanimiv video intervju z našo aktualno predsednico države, Natašo Pirc Musar. Nataša, ki je v posnetku spregovorila o številnih zanimivostih iz svojega zasebnega in poklicnega življenja, je med drugim razkrila tudi presenetljiv razlog, zakaj nikoli (ampak res nikoli) ne pije alkohola (vse o tem si lahko prebereš TUKAJ), povedala pa je tudi, da si z nekdanjo (in morda znova bodočo?) prvo damo Amerike še vedno izmenjujeta sporočila.

Profimedia

Kot je povedala Robertu v omenjenem intervjuju, posnetem v predsedniški palači, ji Melania pošlje sporočilo vsako leto za rojstni dan in za božič, prav tako pa nekdanji prvi dami Amerike za vsak rojstni dan in božične praznike čestita tudi naša aktualna predsednica. Kot je povedala v februarskem intervjuju za N1 Sarajevo, sta z Melanio nazadnje bili v stiku, ko je umrla njena mama, ki jo je prav tako osebno poznala. Kot je povedala, je Melanii tedaj izrekla sožalje.

Spomnimo te lahko, da ...

... je Naša predsednica v času, ko je v Beli hiši sedel Donald Trump, tedanjo prvo damo zastopala v postopkih v zvezi z avtorskimi pravicami. Kot je še povedala za N1 Sarajevo, je bila tedaj izredno vesela, da je dobila priložnosti nastopati v ekipi odvetnikov Melanie Trump, tedanjo izkušnjo pa je opisala kot 'izjemno pozitivno'. 

Profimedia

O Melanii pa je novinarjem omenjenega portala priznala še, da jo je vedno, ko je bila v stiku z Melanio, presenetila njena organiziranost. “Večkrat sem javno povedala, kako je Melania Trump organizirana ženska. Po njej sem lahko nastavila uro. Če je rekla, da me bo poklicala ob štirih, je telefon zazvonil ob štirih,” je še povedala predsednica.

Ne spreglej: