Vau, kakšno razkošje! Pokukaj v čudoviti apartma Marjetke in Raaya na prestižnih 'Korčulskih gričih' (FOTO)

10. 7. 2024
Vau, kakšno razkošje! Pokukaj v čudoviti apartma Marjetke in Raaya na prestižnih 'Korčulskih gričih' (FOTO) (foto: Instagram/Maraaya)
Instagram/Maraaya

Oprosti, ampak tale njihov apartma na Korčuli je za 'dol past'! 

Številni znani Slovenci te dni preživljajo na dopustu na hrvaški obali, med njima pa sta tokrat tudi člana dua Maraaya, Marjetka in Raay. Marjetka in Raay z družino zdaj že vrsto let obiskujejo čudovit hrvaški otok Korčula, kjer jih vsako leto obiščejo tudi številni znani Slovenci. Pravkar z njima počitnice na tem idiličnem otoku preživlja Rok Piletič ter Luka Basi in Nastja Gabor, kako zelo se imajo fino pa se lahko danes do konca dne prepričaš na njihovih Insta zgodbah.

Sta pa Raay in Marjetka na svojem Facebook profilu svojih sledilcem odprla vrata njunega razkošnega apartmaja, katerega sta za svoj dopust z družino letos izbrala že peto leto zapored. Apartma je lociral na t. i. Korčulskih gričih (Korčula Hills) - prestižnem počitniškem naselju v kraju Žrnovo na otoku Korčula, kot smo utegnile izvedeti, pa bi za en večer v takšnem apartmaju morala odšteti približn 800 evrov na noč.

Kako je videti njun apartma si poglej tukaj:

Apartma je preprosto čudovit, se strinjaš? Sicer pa je Raay prav na njunem poletnem dopustu letos praznoval tudi svoj 40. rojstni dan, s posebnim obiskom presenečenja pa sta ga že ob 7.00 zjutraj (ob tej uri naj bi Raay pokukal na svet) presenetila tudi njegova starša. 

Ta prikupen posnetek presenečenja, ob katerem so se še Raayju orosile oči pa si lahko pogledaš spodaj.

Vse najboljše, Raay! Na še mnoga ustvarjanja!

Ne spreglej: