Luka Dončić pokazal svoj neverjetni talent zunaj košarke, a vsi so opazili le eno stvar (VIDEO)

10. 6. 2024
Luka Dončić pokazal svoj neverjetni talent zunaj košarke, a vsi so opazili le eno stvar (VIDEO) (foto: Profimedia)
Profimedia

Luka je resnično mož več talentov.

Žal se tudi včeraj Luki Dončiću in ekipi Dallas Mavericks ni izšlo. Košarkarji Bostona so slavili še na drugi tekmi finala lige NBA z rezultatom 105:98. Čeprav je razigrani Dončić dosegel kar 32 točk, je bila na drugi strani njegova ekipa premalo razigrana. Dodal je še 11 skokov in 11 asistenc, a je to žal bilo premalo.

Po tekmi je odgovarjal na novinarska vprašanja in vprašali so ga, kaj je bil glavni razlog za poraz. "Moji zgrešeni prosti meti in izgubljene žoge so nas stale zmage. V teh dveh elementih igre se moram bistveno izboljšati," je s svojim odgovorom presenetil Dončić. Ampak to ni vse, s čimer je presenetil priljubljeni košarkar, saj se je na TikToku pojavil videoposnetek, ki je bil pravo presenečenje za njegove oboževalce.

@espn A man of many talents 🙌#espnnbaplayoffs #NBAFinals #lukadoncic #nba #mavericks #language ♬ original sound - ESPN

Po TikToku je zaokrožil videoposnetek, na katerem Dončić odgovori na tri vprašanja v različnih jezikih zaporedoma - v slovenščini, angleščini in nazadnje še v španščini. Ravno španščina je marsikoga presenetila, saj nekateri oboževalci niso vedeli, da Dončić zaradi let igranja v Madridu tekoče govori špansko. In kaj so opazili? V komentarjih so oboževalci izpostavili, da ima Dončić odličen španski naglas in da je njegovo poznavanje španščine resnično dobro. Izbrskale smo še en posnetek, v katerem govori špansko.

Ampak Dončić ne govori le treh jezikov, vendar še četrtega. Ker ima Dončić zaradi svojega očeta Saše Dončića srbske korenine, ni skrivnost, da obvlada tudi srbščino. 

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave