Katarina Benček končno spregovorila o Tini Gaber (in vse pustila odprtih ust): "Žal mi je, da ..."

15. 5. 2024
Katarina Benček končno spregovorila o Tini Gaber (in vse pustila odprtih ust): "Žal mi je, da ..." (foto: Instagram/Katarina Benček/Nina Premk)
Instagram/Katarina Benček/Nina Premk

Ugibanj je končno konec. 🤔

Katarina Benček je že vrsto let izjemno priljubljena na slovenski sceni, v zadnjih letih pa jo poznamo kot potovalno vplivnico. Skupaj s svojim izbrancem Markom Pavlovićem, s katerim imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, namreč potujeta in ustvarjata vsebino za različne naročnike. Zdaj pa ju čaka čisto nova čudovita dogodivščina - marca je vplivnica razkrila, da pričakujeta svojega prvega otroka in s tem močno razveselila svoje oboževalce.

Preberi tudi:

Čeprav je Katarina zaradi nosečnosti morala nekaj časa počivati, je zdaj spet pri močeh. Prijateljice so ji organizirale prečudovito zabavo ob prihodu dojenčka, ki je potekala med slikovitimi vinogradi. "Ker sem veliko v Pulju, sem vedela samo za datum zabave, vse ostalo je bilo presenečenje," je za Žurnal24 povedala Katarina. “Bilo nas je 12, od tega je bilo 5 prijateljic iz gimnazije,” je dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Njeni sledilci so takoj opazili, da je bila med gostjami tudi Tina Gaber in številne je močno zanimalo, od kje se s Katarino poznata. Katarina je zato na svojem Instagram profilu objavila dve fotografiji - eno iz leta 2011 in eno iz leta 2021, na obeh pa sta skupaj s Tino. Ob fotografiji je zapisala, da sta bili s Tino sošolki na gimnaziji Poljane, kar pomeni, da se poznata že zares dolgo. Pogosto pa si izmenjujeta tudi ljubeče komentarje pod objavami, ki jih objavljata na družbenih omrežjih.

Instagram/Katarina Benček

Katarina je še zapisala: "To je ta srednješolska naveza oziroma Jarše in Fužine. Sandra, Tina in jaz smo bile sošolke na Gimnaziji Poljane, Tadeja in Anja pa na Roški. Anja je moja najboljša prijateljica, Tadeja, Tadeja in Sandra pa prav tako najboljše prijateljice. Pa smo se nekak združile haha. Tako da, enkrat za vedno naše prijateljstvo gre res nazaj. In ni ona moja Instagram prijateljica, kot so napisali določeni mediji, ker potem verjetno ne bi bila na mojem 'baby showerju', pa tudi verjamem, da ima kaj bolj pametnega za početi, kot hoditi na takšne 'zadeve' kar malo tako. Tina je ena super duša in mi je žal, da jo mediji včasih predstavljajo na takšen način. Upam, da stoži vse, ki pišejo nebuloze o njej, predvsem laži! Tako da shranite si enkrat za vedno, od kje se poznava, kar to vprašanje je že res naporno."

Na zabavi so se prijateljice še posebej nasmejale, ko je Katarina morala ugotoviti, katera izmed njih je na fotografiji kot dojenček. Zmotila naj bi se ravno pri Tinini fotografiji, saj je ni uspela prepoznati. “Zaradi tega smo se veliko smejale. Res lepo je, da smo se po dolgem času zbrale skupaj. Moja najboljša prijateljica Anja je zaradi zabave prišla iz Berlina, saj tam živi. Prijatelji so tisto, kar največ šteje,” je za zgoraj omenjeni portal še povedala Katarina

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Morda te zanima še: Poletni navdih: Vojvodinja Meghan v rdeči obleki z volančki gostila panel ženskih voditeljic v Nigeriji

Preberi tudi: Obožuješ dizajnerske torbice? To je popoln nadomestek popularne torbice znamke Bottega Veneta