Poglej, s katero fotografijo naj bi Katarina Benček nehote izdala, da je noseča (FOTO)

7. 3. 2024
Poglej, s katero fotografijo naj bi Katarina Benček nehote izdala, da je noseča (FOTO) (foto: Instagram/Screenshot/Marko Pavlović)
Instagram/Screenshot/Marko Pavlović

Ups, radovednim očem javnosti težko kaj prikriješ. 🫣

Katarina Benček je že vrsto let na slovenski sceni, v zadnjih letih pa jo poznamo kot potovalno vplivnico. Skupaj s svojim izbrancem Markom Pavlovićem, s katerim imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, namreč potujeta in ustvarjata vsebino za različne naročnike. 

Ne spreglej:

Včeraj zvečer je zaljubljeni par razkril novičko, da pričakuje prvega otroka. "Vem, da to niste pričakovali od naju ... ampak, ja," je na Instagram zgodbi, ki je vodila na objavo, zapisala Katarina. Veselo novičko sta razkrila čisto v svojem slogu - s prečudovitimi fotografijami, ki so nastale na Maldivih.

Prebrskaj med fotografijami, saj je objavila kar štiri različne:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Sicer pa ti jih prilagamo tukaj:

Instagram/Katarina Benček

Malce kasneje po objavi se je na Instagram zgodbi oglasila Katarina in zapisala: "Eni pravite, da me je že ta slika izdala. Skratka hvala vsem za čestitke. Noro, kakšno veselje, solze sreče in še in še sem dobila v inbox. To pa res nisem pričakovala. Hvala vsem za polepšan večer. Bova povedala kmalu več o vsemu skupaj ... zdaj grem pa spat."

Poglej fotografijo, za katero mnogi mislijo, da jo je izdala:

Instagram/Katarina Benček

Parček je pod fotografijo, s katero sta delila veselo novičko, zapisal: "Pravijo da na otroka nikoli ne moreš biti pripravljen in kljub najinim “zrelim” letom tudi midva še nisva. 🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♂️Ampak dojenček prihaja in midva se spuščava v to pustolovščino z veselimi in predvsem mešanimi občutki. Vse, kar si želiva, je, da bo zdrav, no Marko si želi, da bi bil fantek. Wish us luck.🤞🏻"

Fotografije so nastale na sanjskih Maldivih, kjer sta kot kaže 37-letna Katarina in 45-letni Marko preživela še zadnje velike počitnice, preden se jima pridruži nov družinski član. Ves čas sta objavljala videoposnetke in fotografije, a izgleda, da ni nihče posumil, da nista sama. (pomežik) Nato je zaljubljeni par objavil še videoposnetek, kako se sprehaja po sanjski plaži. "Ja, tisti, ki niste dojeli. Starša bova," je dejal Marko. Katarina je dodala: "To se meni čudno sliši." Oba sta se nasmejala, Marko pa je dodal: "Pojma nimava, kako. Ali sva že mogoče zamudila ta vlak, ampak ne!"

Instagram/Katarina Benček

Čeprav se Katarina in Marko poznata že več kot 15 let, sta uradno skupaj 4 leta. Lani spomladi smo ju spremljali v resničnostnem šovu Super par, kjer sta na javnost naredila precej pozitiven vtis. "Šov Super par je pokazal to, kar sva si želela. Sva navaden par, ki se sooča s povsem življenjskimi stvarmi – nihanji, prepiri, lepimi trenutki, jezo, veseljem, vzponi in padci. Z vsem!" sta prepričana in dejala, da sta se za resničnostni šov odločila, ker sta želela, da ju spozna širše občinstvo, saj jima lahko to pomaga pri poslu. 

Morda te zanima še: Poglej, kako bodo modne poznavalke letošnjo pomlad nosile bele majice (želela jih boš posnemati)

Preberi tudi: Nekdanji partner Ane Klašnja našel srečo v ljubezni: Nova izbranka je znana Slovenka (FOTO)

Novo na Metroplay: "Če ni iskric, zazveni alarm!" | Tjaša Perko