Anamaria Goltes z novo objavo poskrbela, da se z njo poistoveti čisto vsaka mamica (FOTO)

5. 3. 2024
Anamaria Goltes z novo objavo poskrbela, da se z njo poistoveti čisto vsaka mamica (FOTO) (foto: Instagram/Anamaria Goltes)
Instagram/Anamaria Goltes

Novopečena mamica se v svoji novi vlogi odlično znajde. 🥰

Košarkarski as Luka Dončić se je na začetku decembra s svojo srčno izbranko Anamario Goltes razveselil prvega otroka, deklice Gabriele. Parček je nosečnost izjemno dobro skrival pred javnostjo ter nato šokiral svet z novico, da sta se razveselila naraščaja. Od takrat je minilo že nekaj mesecev, ta čas pa Luka in Anamaria svoje oboževalce razveseljujeta s fotografijami male Gabriele.

V začetku februarja sta svojo hčerkico prvič predstavila javnosti, saj se je košarkarske tekme Dallas Mavericksov proti ekipi Utah Jazz takrat "udeležila" tudi mala Gabriela. Ponosna starša sta ob tisti prav posebni priložnosti objavila tudi fotografijo, na kateri vsa nasmejana stojita ob vozičku z njuno hčerko. Kaže, da se mladi par na starševstvo izjemno dobro navaja in oba kar žarita od sreče.

Anamaria je zdaj s svojimi sledilci danes delila šaljiv zapis, s katerim se bo zagotovo poistovetila vsaka novopečena mamica. Objavila je fotografijo, na kateri piše: "En dan tečeš divje in svobodno, naslednji dan pa vse načrtuješ okoli kratkih pavz za spanje." Zapis se prav zagotovo nanaša na njeno vlogo novopečene mamice, ko se mora prilagajati spanju svojega dojenčka. 

Njeno objavo si poglej tukaj:

Instagram/Anamaria Goltes

Ne spreglej:

Anamaria v času s hčerkico zelo uživa, prejšnji mesec pa je objavila tudi fotografijo s sprehoda z malo Gabrielo. Odpravili sta se namreč na sprehod na prelep, sončen dan. Fotografija, na kateri vidimo Gabrielin voziček, njeno odejico, njen obraz pa je prekrit s srčkom, razkriva, da sta med sprehodom lovili sončne žarke. Mamica in hči vsekakor uživata v skupnem času in se sprehajata.

Instagram/Anamaria Goltes

Zares so prikupna družinica! 🥰

Morda te zanima še: Poglej, kako je Denis Avdić presenetil Luko Basija in poskrbel, da so se mu zatresle roke (VIDEO)

Preberi tudi: Nastja Gabor razkrila, kaj ji je pomagalo v težkem obdobju, ko sta se ločila njena starša

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu