Obožuješ dizajnerske torbice? To je popoln nadomestek popularne torbice znamke Bottega Veneta

10. 5. 2024
Obožuješ dizajnerske torbice? To je popoln nadomestek popularne torbice znamke Bottega Veneta (foto: Mass)
Mass

Ta torbica je popolna za vsako priložnost! 😍

Modna blagovna znamka Bottega Veneta je znana po številnih elegantnih kosih, ki jih obožujejo številne postavljalke trendov, med drugim tudi po torbicah. Ena izmed njihovih bolj priljubljenih torbic, ki bi si jo vsaka ljubiteljica mode želela imeti v svoji zbirki, je zagotovo Sardine. Ta torbica je prepoznavna po tem, da spominja na Bottegin najbolj priljubljen model The Pouch, ima pa kovinski ročaj, ki predvsem v profilu spominja na ribo.

Ne spreglej:

Ta torbica je pogost dodatek številnih modnih kombinacij, obožujejo pa jo številne zvezdnice, kot sta Rosie Huntington - Whiteley, ki jo ima v beli barvi, in Kendall Jenner, ki ima v lasti torbico Sardine v črni barvi. Glede na to, da je ta torbica dizajnerski kos, katerega cena je precej visoka, natančneje 4900 evrov za srednje velik model z verižico, je včasih treba poseči po nekoliko ugodnejših različicah. To nalogo smo vzele zelo resno, zato smo na Zalandu našle cenovno ugodnejši model.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiacchini (@fiacchini_forte_dei_marmi)

Gre namreč za znamko Elleme, katere torbica Boomerang je po videzu povsem podobna modelu Sardine, njena cena pa je 512 evrov. Seveda obstaja več razlik med tema dvema modeloma. Za začetek je kovinski ročaj manj podoben ribi, je precej bolj preprost. Zdi se, da ima telo torbe luknje, namesto verižice, ki je tudi del Sardine torbe, pa ima torba Boomerang dolg ročaj iz umetnega usnja.

Zalando

A ne glede na vse te razlike se bo ta torbica, tako kot Bottega, odlično podala k številnim outfitom in jo boš lahko brez težav nosila ob številnih priložnostih, na primer na kavo, v službo ali celo na zmenek. Njena prednost je namreč, da pristoji prav vsaki kombinaciji in priložnosti.

Zalando

Morda te zanima še: Kopalke so že na policah najljubših trgovin (in to je SEZNAM naših favoritov)

Preberi tudi: To je naravnost čudovit in poletni topek iz Zare, ki je naravnost obnorel družbena omrežja