Katarina Benček na Hrvaškem oddaja vilo (in za najem boš morala odšteti vrtoglavo vsoto)

27. 3. 2024
Katarina Benček na Hrvaškem oddaja vilo (in za najem boš morala odšteti vrtoglavo vsoto) (foto: POP TV)
POP TV

Ustvarila sta prečudovito vilo! 😍

Priljubljena slovenska vplivnica Katarina Benček in njen partner Marko Pavlović sta razkošno vilo v Pulju začela graditi že kar nekaj časa nazaj, zdaj pa se gradnja približuje koncu. Za vilo imata velike načrte, saj sta vanjo vložila kar precej denarja, poleg tega pa sta jo opremila zelo moderno - za notranji dizajn sta najela tudi arhitektko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Par, ki je sodeloval v resničnostnem šovu Super par, je že pred časom razkril, da bosta vilo tudi oddajala. "Vila bo zunaj sezone namenjena nama ter najinim bližnjim, v sezoni bomo hišo oddajali. Bo pa možno vilo najeti vse leto v fotografske/videografske namene. Torej za snemanje kampanj, spotov itd." je takrat pojasnila Katarina.

Kakšno vsoto pa bo potrebno odšteti za najem vile? Kot je v svoji Instagram zgodbi razkrila Katarina, bo mogoče vilo najeti le v celoti, in ne za manj kot sedem dni. "Hiša je primerna za osem ljudi. Ima štiri spalnice, štiri kopalnice ter ločen WC," je pojasnila in dodala: "Cena bo odvisna od samega termina, ampak v najvišji sezoni predvidoma med štiri in pet tisoč evrov na teden." Dodala je tudi, da tak znesek pomeni približno 80 evrov na osebo za eno noč.

Instagram/Katarina Benček

Pred priljubljenim parom pa se bo začelo tudi čisto novo poglavje v življenju. V začetku marca je namreč zaljubljeni par razkril novičko, da pričakuje prvega otroka. "Vem, da to niste pričakovali od naju ... ampak, ja," je na Instagram zgodbi, ki je vodila na objavo, zapisala Katarina. Veselo novičko sta razkrila čisto v svojem slogu - s prečudovitimi fotografijami, ki so nastale na Maldivih.

Parček je pod fotografijo, s katero sta delila veselo novičko, zapisal: "Pravijo, da na otroka nikoli ne moreš biti pripravljen in kljub najinim “zrelim” letom tudi midva še nisva. 🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♂️Ampak dojenček prihaja in midva se spuščava v to pustolovščino z veselimi in predvsem mešanimi občutki. Vse, kar si želiva, je, da bo zdrav, no Marko si želi, da bi bil fantek. Wish us luck.🤞🏻"

Zdaj sta tudi razkrila, da se bosta razveselila deklice in pred njima se zares odpira čisto novo in vznemirljivo poglavje! ❤️

Te morda zanima še: Cristiano Ronaldo je v Ljubljani (in ne boš verjela, kdo ga je povabil na večerjo!)

Preberi še: To je razlog, da se je Kate Middleton odločila objaviti video svojega stanja (in NE zaradi špekulacij javnosti)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec