Izbrskale smo, kaj po odhodu s POP TV zdaj dela Branko Čakarmiš

10. 6. 2024
Izbrskale smo, kaj po odhodu s POP TV zdaj dela Branko Čakarmiš (foto: POP TV)
POP TV

Eden najbolj prepoznavnih obrazov POP TV ima zdaj precej drugačno življenje.

Branko Čakarmiš se je Sloveniji zagotovo priljubil s svojo vlogo v resničnostnem šovu Slovenija ima talent. S svojim nastopom za žirantsko mizo si je namreč prislužil nadimek slovenskega Simona Cowla, številni pa so bili zato razočarani, ko je POP TV lanskega maja naznanil, da Branka v tej vlogi ne bomo več spremljali.

A Branko se v zadnjem letu ni poslovil le od svojega žirantskega stolčka na POP TV, temveč tudi od mesta generalnega direktorja Pro Plusa. Kot so tedaj sporočili s POP TV, je nato zasedel novo funkcijo in postal strateški svetovalec v podjetju CME Adria, kar pomeni, da svoje znanje in izkušnje deli pri ustvarjanju vsebin in poslovnem razvoju.

Luka Bratasevec

A to ni edina stvar, ki ji Branko v zadnjem letu posveča pozornost. Kot so novinarji portala njena.si izvedeli pri njegovih sosedih iz Kosez, Branko zdaj večino svojih dni posveča svoji soprogi Katji, sicer učiteljici terapevtske joge in dihalnih tehnik, ter njuni hčerkici Karini, ki je na svet prijokala leta 2016.

Branko o svojem družinskem življenju le redko spregovori z novinarji, je pa pred časom novinarjem revije Zvezde priznal, da svojo ženo in hčerko večkrat rad razvaja s svojo kuho.

Preberi še:

"Dobro in zdravo jed lahko skuhaš tudi v zelo kratkem času. Jaz včasih zelenjavno juho za kosilo ali večerjo pripravim že zjutraj, še preden grem v službo. Sestavine narežeš, jih vržeš v lonec in čez dobrih petnajst minut je že pripravljena odlična zelenjavna juha, ki je povrhu še zdrava," je tedaj povedal novinarjem omenjenega medija in dodal, da tudi hčerkica obožuje njegovo kuhinjo.

Sašo Radej

 "Pri hrani ni izbirčna, že od vsega začetka je solato, zadnje čase pa tudi radič, ki ni všeč niti marsikateremu odraslemu. Ker ima radič specifičen okus, mu dodam trdo kuhana jajca ali fižol, kar ga nekoliko zmehča in mu izboljša okus," je namreč povedal.

"Z ženo Katjo imava različna urnika, zaradi česar se malo vidiva, kar seveda ni v redu. Ima pa zato Karina vsaj enega starša ob sebi, namesto da bi bila prepuščena varuškam. Po drugi strani pa mi je všeč, da je Katja našla delo, ki jo zadovoljuje in osrečuje. Poučuje jogo, kar si je že od nekdaj želela. Pred kratkim je organizirala velik dogodek s predavateljico iz tujine. Podpiram jo v njenih prizadevanjih, kolikor je v moji moči," je še povedal novinarjem revije Zvezde.

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave